2019-12-16 15:05:04
Φωτογραφία για Πρίγκιπας Louis: Η αποκάλυψη έγινε από την ίδια τη Δούκισσα του Cambridge
 Τα πρώτα λόγια ενός μωρού είναι ένα σημαντικό ορόσημο και όλοι γονείς, ακόμα και όταν

πρόκειται για τη βασιλική οικογένεια, περιμένουν με ανυπομονησία να ακούσουν τη λέξη « Μαμά ή Μπαμπά». Από ότι φαίνεται όμως ο μικρότερος γιος της Δούκισσας και του Δούκα του Cambridge, αποφάσισε να κάνει μια έκπληξη στους γονείς του και εμπνεύστηκε μια από τις πρώτες λέξεις του από τη μαγειρική!

Σύμφωνα με αποκάλυψη που έκανε η ίδια η Kate Middleton, ο Πρίγκιπας Louis έβαλε στη λίστα με τις κουβέντες του ένα ακόμα πρόσωπο, τη «Mary». Πρόκειται για το όνομα της Mary Berry, της διάσημη συγγραφέως βιβλίων μαγειρικής και παρουσιάστριας της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Δούκισσα και ο Δούκας του Cambridge βρέθηκαν καλεσμένοι σε μια εορταστική εκπομπή της με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, η οποία θα προβληθεί στο BBC και εκεί η Kate Middleton αποκάλυψε το γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά στην παρουσιάστρια: «Μία από τις πρώτες λέξεις του Louis ήταν «Mary» καθώς το ράφι στο οποίο έχω όλα τα βιβλία μαγειρικής είναι ένα από αυτά στα οποία έχει πρόσβαση και τα φτάνει. Τα παιδιά ενθουσιάζονται από πρόσωπα και τα περισσότερα βιβλία μαγειρικής που έχω στο ράφι μου έχουν το πρόσωπό σου. Έτσι, ο Louis τα βλέπει και λέει «αυτή είναι η Mary Berry». Είμαι σίγουρη ότι θα σε αναγνώριζε και θα σε φώναζε αν ήταν τώρα εδώ…»

Ο Πρίγκιπας Louis αν και 19 μόλις μηνών καταφέρνει να κλέβει την παράσταση.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ