2019-12-16 17:39:03
Φωτογραφία για Παρά το Apple Watch, η Apple παραμένει πίσω από τη Xiaomi στην παγκόσμια αγορά smartwatch
Σύμφωνα με την Canalys , οι πωλήσεις τoυ Apple Watch ήταν επιτυχημένες κατά το τρίτο τρίμηνο του 2019. Περίπου στα 7 εκατομμύρια Apple Watch (60% αυτού του όγκου πωλήσεων αποτελούμενου από το Apple Watch Series 5 ) το οποίο επιτρέπει στην Apple να καταλαμβάνει το 15% του Pdm στην αγορά των ρολογιών που μπορεί να φορεθεί , μια αγορά η οποία περιλαμβάνει και βραχιόλια τύπου Fitbit.  

Όμως, κατά τον χρόνο υπολογισμού των λογαριασμών, κυριαρχεί η κινεζική Xiaomi, με 12,2 εκατομμύρια πωλήσεις ή 27% της αγοράς.

Η σημαντική ανάπτυξη της Xiaomi και της Apple (+ αύξηση κατά 60%) ωθεί ολόκληρη την αγορά παγκοσμίως (+ 65%). Θυμηθείτε εδώ ότι η Apple εξακολουθεί να κυριαρχεί σε μεγάλο βαθμό στην αγορά ρολογιών (η οποία επομένως δεν περιλαμβάνει έξυπνα βραχιόλια). Πίσω από την Xiaomi και την Apple, η Huawei τα πάει πολύ καλά με 5,9 εκατομμύρια βραχιόλια / ρολόγια που πωλούνται (13% του Pdm). Η Fitbit είναι ένας από τους χαμένους στο τρίτο τρίμηνο αφού ο κατασκευαστής, ο οποίος ήταν ακόμα δεύτερος στην αγορά στα τέλη του 2017, καταλαμβάνει σήμερα μόνο το 8% του Pdm!
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ