2019-12-18 16:45:14
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - DIY: Απλές ιδέες που θα βελτιώσουν το σπίτι σου!

Φτιάξε το μόνος σου λέει μια παλιά φιλοσοφία που στις μέρες μας βρίσκει ολοένα και περισσότερους οπαδούς.

Ίσως φταίει η οικονομική κρίση που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την αγοραστική μας ικανότητα. Ίσως πάλι οι άνθρωποι να αποφάσισαν πως θέλουν να περνούν δημιουργικό χρόνο κατασκευάζοντας μόνοι τους χρήσιμα πράγματα.



Σε κάθε περίπτωση πολλοί είναι αυτοί που καταφεύγουν σε έξυπνες, χειροποίητες ιδέες για να κάνουν την καθημερινότητα τους πιο εύκολη και πιο όμορφη.

Κρεμάστε ένα κομμάτι ξύλου και πάνω του στερεώστε όλες σας τις κούπες.Μετατρέψτε μια παλιά κουβέρτα σε μικρότερα χαλάκια.Βάλτε επένδυση στα σκαμπό σας για να δώσετε χρώμα κι άποψη στη διακόσμηση του σπιτιού.Κολλήστε μαγνήτες πίσω από τα καλλυντικά σας και βρείτε τα έτσι ευκολότερα.Τοποθετήστε ειδική επιφάνεια στον τοίχο της κουζίνας σας για να κρεμάσετε τα κατσαρολικά.Μετατρέψτε μια παλιά συρταριέρα σε έπιπλο τηλεόρασης.Μην πετάτε τίποτα
. Απλά δημιουργήστε τέχνη με αυτό!Κερδίστε χώρο στα συρτάρια σας, κρεμώντας τα μαχαίρια στον τοίχο.Χρησιμοποιήστε το παλιό σας Σκραμπλ για να φτιάξετε ταμπέλες ταξινόμησης.Κρεμάστε φυτά από το ταβάνι, όπως κάνουν στην Ινδονησία. Θα δώσουν άλλο χρώμα στο χώρο σας.Φτιάξτε ένα υπέροχο αυτοσχέδιο μωσαϊκό για να προστατέψετε τις επιφάνειες της κουζίνας σαςΔώστε χρώμα στις πόρτες σας!Κρεμάστε παλιά πιρούνια κι αξιοποιήστε τα για τις κάρτες ή σημειώσεις πρώτης ανάγκης!

Via



Let's block ads! (Why?)

DIY: Απλές ιδέες που θα βελτιώσουν το σπίτι σου! periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ