2019-12-19 23:08:42
Φωτογραφία για Είμαι εγώ!
Είμαι εγώ!

Τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο για μένα πέραν αυτού που είμαι, γιατί τελικά, μέσα από όλα όσα πέρασα, μέσα από όλα όσα δοκίμασα, μέσα από όλα όσα έζησα, καταστάλαξα συνειδητά ή ασυνείδητα στο να είμα

ι εγώ.

Είμαι εγώ!

Κάνοντας τέλεια λάθη, αφήνοντας άλλους να απορούν, κοιτάζοντας πίσω με μάτια γουρλωμένα για τις χαζομάρες που σκόρπισα στη διαδρομή μου, γελώντας με τις αναβολές μου, βρίζοντας για τις χαμένες ευκαιρίες μου, τις επαναλήψεις, τα κλειστά μου μάτια που δεν μου επέτρεπαν να δω και να βγω από τις καταστάσεις.

Είμαι εγώ!

Με τις πληγές μου, με τα θεραπευμένα μου, με τις νίκες μου, με τις ήττες μου, με τις χαρές μου, με τις λύπες μου, με τις ξεροκεφαλιές μου, με τα διευρυμένα μου. Τα ανεκπλήρωτα και τα πετυχημένα μου, τα δάκρια και τα γέλια μου, τα όνειρά μου και τους εφιάλτες μου.

Είμαι εγώ!



Ολόρθος μετά τα πεσίματά μου, όπως έμαθα να κάνω από μωρό τότε που πρωτοσήκωσα τα πόδια μου από τούτη τη γη. Με στητό το στήθος γιατί έμαθα ότι ο φόβος είναι στη θέα του μαχαιριού και όχι στο χτύπημα που εκείνο θα επιφέρει. Με μειδίαμα στα χείλη γιατί θυμήθηκα ότι η θετική στάση απέναντι στη ζωή είναι επιλογή. Με έγνοια να νιώθω τους χτύπους της καρδιάς μου γιατί η αγάπη είναι ζωή.

Είμαι εγώ!

Τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο για μένα αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί για να είμαι αυτό που είμαι σήμερα, πολύ καιρό πριν το έχω σχεδιάσει με τις φοβίες μου, τις απορρίψεις μου, τις ανασφάλειές μου, τις δράσεις μου, τις πεποιθήσεις μου, τα πιστεύω μου και τις επιλογές που έκανα. Τι άλλο θα μπορούσα να είμαι πέραν από το αποτέλεσμα αυτού που ήμουν;

Είμαι εγώ!

Μοναδικό αποτέλεσμα χιλιάδων χρόνων εξέλιξης και στην κορυφή της γενεαλογικής μου αλυσίδας. Γενεές ολόκληρες έσβησαν στη λήθη του χρόνου για να υπάρχω εγώ σήμερα! Δόξα και τιμή σε αυτούς τους προγόνους! Χρέος μεγάλο η κληρονομιά τους για τους απογόνους μου!

Είμαι εγώ. Και αυτό είναι τέλειο! Επειδή πάλι εγώ θα είμαι υπεύθυνος εργοδηγός στα πλάνα της ζωής μου και μοναδικός αρχιτέκτονας του μέλλοντός μου. Είμαι στην καλύτερη χρονική στιγμή, γιατί έχω μπροστά μου το υπόλοιπο της ζωής μου και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό.

Απόσπασμα από το βιβλίο μου "Πες μου Δάσκαλε" των εκδόσεων iwrite

Dimitris Nomikos



Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ



Let's block ads! (Why?)

TheSecretRealTruth periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ