2019-12-20 20:16:56
Φωτογραφία για Mediatown: Mediatown: Αναδρομή και απολογισμός για το 2019!
 Το τελευταίο "Mediatown" του 2019 είναι γεγονός! Έτσι, αυτή την Παρασκευή η μορφή της στήλης είναι εντελώς διαφορετική. Θα κάνουμε έναν απολογισμό στα σημαντικότερα τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς ανά μήνα. Ήταν μία σημαντική χρονιά για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και σίγουρα αξίζει να κάνουμε αυτή την ανασκόπηση! Δέστε τις ζώνες σας και πάμε  Ιανουάριος

Το 2018 ήταν η χειρότερη χρονιά του ΑΝΤ1 στην τηλεοπτική του ιστορία, αλλά από το 2019 όλα άλλαξαν ξαφνικά!

Τα «Nomads», «Beat Buzzer» και «Κάνε γονείς να δεις καλό» κόπηκαν και στη θέση τους ήρθαν προγράμματα που ανέβασαν τα νούμερα του σταθμού. Συγκεκριμένα, στα τέλη Γενάρη ξεκίνησε ο 5ος κύκλος του «Your face sounds familiar» με τηλεθέαση σταθερά στο 30%, ενώ τα διπλάσια νούμερα στη ζώνη του, συγκριτικά με τη σειρά των Μιχαηλίδη-Καστάνη», έφερε το «Μην ψαρώνεις». Ακόμη, προστέθηκε στην απογευματινή ζώνη το «Κάτι ψήνεται» με σχετικά χαμηλές επιδόσεις, αλλά λίγο καλύτερες από τις επαναλήψεις που προηγούνται σε αυτό το slot.


Την πρωτοχρονιά κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του «Power οf love» με τη Μαρία Μπακοδήμου. Χλιαρές οι επιδόσεις, παρά τη μεγάλη αποδοχή του ριάλιτι στα social media.

Στις 21 Γενάρη ξεκίνησε και το «Master chef 4» στο STAR και από την πρώτη στιγμή έδειξε τη δυναμική του και πως η πρωτιά στην prime time του ανήκει.

Ο Γενάρης «κλείνει» με ένα ηχηρό κόψιμο. Το «Oh la la» της Σάσας Σταμάτη στον ΣΚΑΙ αποτελεί παρελθόν, ενώ και οι διαρροές πως η παρουσιάστρια συνεχίζει στο κανάλι με άλλο φορμάτ αποδεικνύονται αναληθείς.

Τέλος, και το «Κουζίνα για 2» στο OPEΝ ολοκληρώνει τον κύκλο του. 

Φεβρουάριος

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ξεκίνησε και το «Survivor Ελλάδα-Τουρκία». Η περιέργεια μας για το πως θα τα πάει αυτή η ελληνοτουρκική μάχη ήταν τεράστια και τελικά το παιχνίδι έδειξε από νωρίς απέδειξε πως δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα αυτή η εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης. Ο πανικός στον ΣΚΑΙ ήταν έντονος, καθώς ένα πρόγραμμα πολλών εκατομμυρίων έφερνε ποσοστά οριακά πάνω από τη βάση του 10%.

Παράλληλα, στον σταθμό «χτυπούσαν το κεφάλι τους» με την απόφαση να μεταφέρουν το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» την ημέρα της Παρασκευής, μετά από απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να προβάλλει το «Survivor» τα Σάββατα. Η ιστορική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου έχασε τη δυναμική της και υπήρχαν εσωτερικές γκρίνιες στην παραγωγή της εκπομπής, η οποία διέρρεε πως αν σύντομα δεν γίνει επιστροφή στην prime time του Σαββάτου, τότε δεν θα υπάρξει ανανέωση συνεργασίας ανάμεσα στην εκπομπή και στο κανάλι του Φαλήρου. Μετά από περίπου 3 εβδομάδες, η εκπομπή επέστρεψε στην κλασική της μέρα.

Πρεμιέρα έκαναν και οι εκπομπές του Αντώνη Κανάκη «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», με πολύ καλές επιδόσεις.

Την ίδια ώρα το OPEN ανακοινώνει την κριτική επιτροπή του «X-Factor», το οποίο υποτίθεται θα έβγαινε μέσα στον Μάρτιο-Απρίλιο. Τελικά, δεν ξεκίνησε ποτέ εκείνη τη σεζόν και μεταφέρθηκε για την επόμενη.

Στα μέσα του Φλεβάρη έρχεται και δεύτερο κόψιμο. Ο ALPHA αποφασίζει να την πρόωρη διακοπή της εκπομπής «Τι Λέει» με την Ελένη Τσολάκη.

Η μεγάλη έκπληξη είναι η απόφαση του Ανδρέα Γεωργίου να μην συνεχίσει το «Τατουάζ» για τρίτη σεζόν, κάτι που έφερε πολλαπλά εγκεφαλικά στον ALPHA. Τους επόμενους μήνες το τηλεπτικό μέλλον του τριδύμου Γεωργίου-Δημητρίου- Νικολάου θα εξελιχθεί σε τρίλερ στα μιντιακά ρεπορτάζ.

Μάρτιος

Μία εκπομπή που δεν έφερε νούμερα, αλλά συζητηθήκε όσο καμία άλλη πέρυσι ήταν αυτή του Πέτρου Κωστόπουλου στο OPEN. Το «Όλα λάθος» ξεκίνησε με την αποχώρηση της Άννας-Μαρίας Βέλλη από το δεύτερο κιόλας Σαββατοκύριακα, ενώ ακολούθησαν και ξεσπάσματα του παρουσιαστή σχετικά με τον υπερβολικό χρόνο των εμπορικών θεμάτων μέσα στο πρόγραμμα,  που έριχναν τις επιδόσεις της εκπομπής.

Στις 2 Μαρτίου «σήκωσε» αυλαία και το «Its show time» με τον Νίκο Κοκλώνη στο OPEN. Πολυσυζητημένη η πρεμιέρα με κεντρική καλεσμένη την Πάμελα Άντερσον, που όμως η τηλεθέαση δεν κατάφερε να είναι ανάλογη.

Εκτός προγράμματος στο OPEN βρέθηκε και η «Ελεύθερη σχέση» με πρωταγωνιστές τον Μάριο Αθανασίου και την Δήμητρα Ματσούκα, εξαιτίας των οφειλών του σταθμού στους συντελεστές της σειράς.  Λίγο πιο μετά μας αποχαιρέτησε και το καθημερινό δραματικό σήριαλ στο ίδιο κανάλι με τίτλο «Ο πρίγκιπας της φωτιάς», λόγω κακής τηλεθέασης. Τη θέση του πήρε η ξένη σειρά «Μαγκάιβερ».

Πρεμιέρα κάνει στον ΣΚΑΙ το «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά με πρώτους καλεσμένους τον Αντώνη Ρέμο και τη Ναταλία Γερμανού.

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με το «Αλ τσαντίρι νιουζ» μέσα από τη συχνότητα του OPEN με μέτρια απήχηση.

Απρίλιος

Και τρίτη σειρά του OPEN που ολοκλήρωσε πρόωρα τον κύκλο της. Ο λόγος για το «Για Πάντα Παιδιά» με πρωταγωνιστές τον Αποστόλη Τότσικα, την Έλενα Ασημακοπούλου και τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη. Μόνο το «Ου φονεύσεις» έμεινε...

Στο «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου προστίθεται η Νάνσυ Νικολαιδου, ενώ και ο Νίκος Γεωργιάδης ορίζεται ως ο αντικαταστάτης της Άννας Μαρίας Βέλλη στο «Όλα Λάθος».

Μέσα Απρίλη ο ΣΚΑΙ «κλείδωσε» το φορμάτ «Guess my age», το οποίο επρόκειτο να βγει τους καλοκαιρινούς μήνες, κάτι που δεν συνέβη ποτέ καθώς ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο.

Εκεί κάπου αποφασίζουν και στο OPEN να «παγώσουν» προσωρινά το «X-Factor».

Τέλος, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με τη Δούκισσα Νομικού. 

Μάιος

Η είδηση-βόμβα ήταν η απόφαση του ΑLPHA να μη δώσει το πράσινο φως στη σειρά «Το Σόι σου» για ακόμη μία σεζόν. Μία εξέλιξη που είχε ως αποτέλεσμα πλήθος έντονων διαμαρτυριών από τους συντελεστές και κυρίως τους τηλεθεατές.

Ανακοινώνεται η Στέλλα Λίτου, ως η νέα γενική διευθύντρια του ΑΝΤ1, ενώ εκτός ALPHA βρίσκεται η Άννα Βλαβιανού μετά από 6 χρόνια στη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

«Καμπάνα» από το ΕΣΡ στις εκπομπές του Μένιου Φουρθιώτη στο Νέο Έψιλον με ποινή την οριστική διακοπή αυτών.

Εκτός ΣΚΑΙ η Νίκυ Λυμπεράκη, η οποία πολύ γρήγορα άρχισε τις επαφές της με το OPEN. Διαζύγιο και ανάμεσα στον Τάκη Χατζή με το κανάλι του Φαλήρου. Από την πρώτη στιγμή γράφτηκε ότι οδεύει στον ALPHA και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη μετά το «Happy Day».

Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να βγάλει την επόμενη σεζόν το φορμάτ «Λαχείο», το σημερινό «Αν ήμουν πλούσιος».

Τέλος, άρχισαν και οι πρώτες σοβαρές διαρροές για σκέψεις της νέας διοίκησης του ALPHA να ολοκληρωθεί η εκπομπή «Πάμε Πακέτο».

Ιούνιος

Ήταν ο μήνας που ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε μαζικές ανανενώσεις συμβολαίων με τους παρουσιαστές του. Γιώργος Παπαδάκης, Φαίη Σκορδά, Μαρία Μπεκατώρου, Ζέτα Μακρυπούλια και Γρηγόρης Αρναούτογλου υπέγραψαν με το κανάλι του Αμαρουσίου και για τις επόμενες σεζόν.

Ο ΣΚΑΙ με τη σειρά του ανακοίνωσε ότι παραμένουν στον σταθμό η Σία Κοσιώνη και η Εύα Αντωνοπούλου. 

Εκτός του «Κρατάς Μυστικό» βρέθηκε η Μαρία Καβογιάννη και τη θέση της πήρε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα. Ο ΑΝΤ1 με απόφαση της Στέλλας Λίτου αποφάσισε να διεκδικήσει έντονα τον παρουσιαστή, προτείνοντας του late night εκπομπή και την παρουσίαση του «The Final Four». Οι κακές σχέσεις του όμως με τον Τζώρτζη Ποφάντη τον έκαναν να πει το «ναι» στην πρόταση του ΣΚΑΙ για να παρουσιάσει καθημερινή εκπομπή στο slot 12-2 και το τηλεπαιχνίδι «Guess my age» στην απογευματινή ζώνη. Παράλληλα, είχε πρόταση από τον ALPHA για το slot 4-6 και από το OPEN για την πρωινή ζώνη 7-11.

Στις αρχές του μήνα, ο ALPHA έκανε γνωστό πως την επόμενη σεζόν δεν θα συνεχίσει ούτε το «Deal».

Αίσθηση προκάλεσαν και οι απομακρύνσεις των Τζώνη Καλημέρη και Άλκηστη Μαραγκουδάκη από τις διοικητικές τους θέσεις στο OPEN, μετά από μία σεζόν με πολλές αποτυχίες στο ενεργητικό τους. Στα τέλη του μήνα ο Νίκος Κάλλης αναλαμβάνει τη διεύθυνση ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού, έχοντας μία μακρά εμπειρία στον ΑΝΤ1. 

O μήνας έκλεισε με τον ντόρο που έγινε για την περιβόητη εναλλακτική συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος  Μητσοτάκης στο «2night show».

Ιούλιος

Την 1η Ιουλίου ανακοίνωσε ο ΣΚΑΙ ότι το νέο σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «8 λέξεις» θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητά του, κάτι που ακουγόταν έντονα πολύ καιρό. Στο ίδιο κανάλι έκλεισε και ο Νίκος Μουτσινάς, παρά τις προσπάθειες του OPEN να τον κρατήσει.

Στις 2 του μηνός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξασφάλισε την πολυπόθητη τηλεοπτική άδεια για την εταιρεία του «Alter ego».

 Ένα βήμα πριν την έξοδο από το OPEN ήταν η Δέσποινα Βανδή, αλλά τελικά πείστηκε να παρουσιάσει κανονικά το «X-Factor».

Την καλοκαιρινή πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1 αναλαμβάνουν ο Νίκος Ρογκάκος, ο Παναγιώτης Στάθης και η Αλεξάνδρα Καυμένου, ενώ στα μέσα του μήνα γίνεται γνωστό πως ο Ντίνος Σιωμόπουλος αφήνει το «Καλημέρα Ελλάδα» για να μετακομίσει στο νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη νέα πρωτότυπη εκπομπή φαρσών με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα, η οποία θα βγει τον Γενάρη.

Στον ΣΚΑΙ παίρνει μεταγραφή η Ελένη Τσολάκη με διπλό τηλεοπτικό ρόλο. Θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην καθημερινή εκπομπή και από το δεύτερο μισό της σεζόν θα αναλάβει και την παρουσίαση του «Αγρότης μόνος ψάχνει». Στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του σταθμού αποφασίζει να πάει και ο Δημήτρης Παπανώτας, αφήνοντας το «Happy Day» και τον ALPHA μετά από 6 σεζόν.

Σε πολλές κουβέντες με τον ΑΝΤ1 ήταν ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ώστε την επόμενη σεζόν να φιλοξενηθούν οι εκπομπές «Τhe Voice of Greece» και «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου. Τελικά, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και ο ΑΝΤ1 προχώρησε κανονικά στον σχεδιασμό για το «The Final Four». Μετά από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως τελικά το «The Voice» παραμένει στον ΣΚΑΙ.

Στον ALPΗΑ ανακοινώθηκε πως συνεχίζει κανονικά και η Αγγελική Νικολούλη. Τελικά, η Τατιάνα Στεφανίδου μένει στον ΣΚΑΙ και αποφασίζεται να μεταφερθεί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.Τέλος, οριστικοποιείται πως στη θέση του Πέτρου Κωστόπουλου στο OPEN θα βρεθεί η Αννίτα Πάνια.

Αύγουστος

Ο Σάκης Τανιμανίδης «κλειδώνει» στο «Boom», το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ και ο Τάσος Τρύφωνος στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. O Θέμης Γεωργαντάς αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Eurogames», μία πιο μοντέρνα εκδοχή της ιστορικής εκπομπής «Παιχνίδια χωρίς σύνορα».

Ακόμη, οι συμπαθητικές επιδόσεις των Κατερίνα Ζαρίφη, Παύλο Σταματόπουλο και Ηλία Γκότση στο «Μεσημέρι Yes» τους δίνουν το πράσινο φως στο να αναλάβουν το κενό που άφησε ο Νίκος Μουτσινάς στη μεσημεριανή ζώνη του OPEN. Στο ίδιο κανάλι υπογράφει και η Μαρία Μπακοδήμου για να παρουσιάσει τις καθημερινές εκπομπές «Δικαστήριο Μόδας» και «Ένας για όλους». Εκεί ανακοινώνεται και ο Άκης Παυλόπουλος που αναλαμβάνει την πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού.

Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου ανακοιώνεται ότι αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος στο ONE.

Η είδηση-βόμβα του Αυγούστου ήταν η ανακοίνωση των Γιώργο Καπουτζίδη και Κωστή Μαραβέγια πως δεν θα βρίσκονται στον νέο κύκλο του «The Voice». Εξισου αναπάντεχη είδηση ήταν η απόφαση του OPEN να μη βγάλει τη νέα σεζόν το «Ου φονεύσεις», παρά τις πολύ καλές επιδόσεις του στην prime time.

Μία ιδιαίτερη εξέλιξη ήταν η απόφαση του ΣΚΑΙ να σταματήσει την ιστορική εκπομπή «Γκολ Χωρίς Σύνορα»

Σεπτέμβριος

Ήταν ο μήνας με το θρίλερ με το «The Voice». Για τη θέση του Κωστή Μαραβέγια ακούστηκε ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Ελένη Φουρέιρα, ο Στέλιος Ρόκκος. Τελικά, έκλεισε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

 Στην παρουσίαση ακουγόταν έντονα η Τάμτα, αλλά τελικά την ανέλαβαν ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα.

 

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε και η κριτική επιτροπή στο «The Final Four». Σε αυτή βρισκόταν και ο Νίκος Μωραίτης. Οι αντιδράσεις, όμως, που προκάλεσαν τα post του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για παρελθοντικές αναφορές του συνθέτη κατά του ΑΝΤ1, έκαναν τον σταθμό να αποφασίσει να τον απομακρύνει από το σόου.

Τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα στο «Happy Day» αναλαμβάνει ο Χάρης Χριστόπουλος, ενώ γίνεται γνωστό πως στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στο «Ευτυχείτε» θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Στα τελη του μήνα έγινε γνωστό πως το OPEN σκέφτεται να βγάλει το «Just the two of us» στο δεύτερο μισό της σεζόν. Οι πρεμιέρες που ξεχώρισαν ήταν αυτές του «Λόγω Τιμής» και των «Άγριων Μελισσώνεκίνησε το «Λόγω Τιμής», με το πρώτο επεισόδιο και των δύο σειρών να σημειώνουν σαρωτικά νούμερα.

Και φέτος το «GNTM» έδειξε τη δυναμική του, ενώ εντύπωση προκάλεσαν τα χαμηλά νούμερα των «Boom», «Guess my age» και «8 λέξεις». Μέτριες επιδόσεις για τις σειρές «Άν ήμουν πλούσιος» και «Έρωτας Μετά».

Οκτώβριος 

Πρεμιέρα κάνει το «The Final Four» στον ΑΝΤ1 με απογοητευτικά αποτελέσματα, ενώ οι «Άγριες Μέλισσες» «χτυπούν» καθημερινά 30αρια. Η μεγάλη έκπληξη είναι η απότομη πτώση του «Λόγω Τιμής» από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο, ενώ και το «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» πολύ σύντομα αλλάζει μέρα, ώρα και συχνότητα προβολής.

Το «Κόκκινο Ποτάμι» ξεκινά στις 6 Οκτωβρίου και για πρώτη φορά το OPEN βλέπει τόσο υψηλά νούμερα στην prime time του. 

Πλέον ξεκαθαρίζεται πως το «Room service Please» δεν θα βγει ποτέ στον αέρα, με τον σεναριογράφο και το κανάλι να μπαίνουν σε μία λογική εξωδίκων.

Βαρύ είναι και το κλίμα στην εκπομπή «Το Πρωινό» εξαιτίας των πολύ χαμηλών πτήσεων. Ο αρχισυντάκτης, Γιώργος Πράτανος,  παραιτείται και σιγά σιγά η εκπομπή αρχίζει να βλέπει ανοδική πορεία.

Ο ΣΚΑΙ ανακοινώνει πως στο δεύτερο μισό της σεζόν θα επιστρέψει το «Big Brother», στο οποίο ακομα αναζητείται παρουσιαστής. Ταυτόχρονα αποφασίζουν να «παγώσουν» οριστικά το ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει» που θα παρουσίαζε η Ελένη Τσολάκη.

Ο ΑLPHA αποφασίζει πως το «Πάνω Κάτω» του Χρήστου Φερεντίνου θα μας αποχαιρετήσει τον Δεκέμβριο. 

Νοέμβριος

Την πρώτη του μήνα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκτά το σήμα και την ταινιοθήκη του Mega. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως σύντομα το ιστορικό κανάλι θα επιστρέψει στις οθόνες μας.

Ο Γιώργος Λιάγκας βιώνει την πιο δύσκολη περίοδο της επαγγελματικής του πορείας. Το περιστατικό με τη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη προκαλεί μία απίστευτη κατακραυγή του κοινού στα social media, μία σταθερή πτώση στην τηλεθέαση και πολλές εσωτερικές γκρίνιες στον ΣΚΑΙ.

Τη θέση της στο πρόγραμμα της ΕΡΤ βρήκε η Όλγα Τρέμη μετά από πολύμηνη απουσία από το τηλεοπτικό τοπίο.

Ακούγεται ότι επιστρέφει στον ΣΚΑΙ το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» για 12 επεισόδια. Ακόμα, αποφασίζεται πως μετά τις γιορτές δεν θα συνεχίσουν τα τηλεπαιχνίδια «Boom» και «Guess my age» και πως τη θέση τους θα πάρει o τρίτος κύκλος του «My style rocks».

Δεκέμβριος

Στην παρουσίαση του «My style rocks» ανακοινώνεται πως θα είναι η Κατερίνα Στικούδη, παρά το ότι ακουγόταν έντονα το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή.

Και ενώ ήταν σίγουρο πως σιγά σιγά θα ξεκινούσε ο Μάρκος Σεφερλής στον ΑΝΤ1, έρχεται η ανατροπή και «κλειδώνει» στον ΣΚΑΙ. Την ίδια ώρα, γίνεται γνωστό πως δεν θα δούμε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μέσα από τον ΣΚΑΙ και πως είναι πολύ πιθανό να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του παιχνιδιού ο ΑΝΤ1.

Βγαίνει στον αέρα το τρέιλερ του «Καφέ της Χαράς» με σκηνές και τα views «χτυπούν» κόκκινο.

Ο ALPHA ανακοινώνει πως επιστρέφει από τη νέα χρονιά το «DEAL»!

150.000 ευρώ και 5ημερη διακοπή προβολής είναι η «καμπάνα» του ΕΣΡ στον Γιώργο Λιάγκα.

Τέλος, γίνεται γνωστό πως το «Thrive» με τη Ζέτα Δούκα ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Αυτά και σήμερα! Αυτά και για φέτος! Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τη νέα χρονιά. Σας ευχαριστώ ολόψυχα για τη στήριξη σας για αυτά τα 3,5 χρόνια που το «Mediatown» στο TVNEA, τόσο με τα σχόλια σας, όσο και με την υψηλή επισκεψιμότητα. Είναι πολύ σημαντικό να αφιερώνουν τόσο πολλοί άνθρωποι κάποιο χρόνο για να διαβάζουν τις απόψεις σου. Το 2019 σε προσωπικό επίπεδο ξεκίνησε πολύ όμορφα, στην πορεία ήρθαν πολλές δυσκολίες,, αλλά κλείνει ευχάριστα αναπάντεχα...

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ