2019-12-20 23:04:19
Φωτογραφία για ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!!
Του Kostas Boutsikos

ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΘΕΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

H ΟΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ?

ΜΕ ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ?

To χούι στον Έλληνα Δήμαρχο, δεν κόβεται εύκολα!!! Ειδικά, όταν το κατοχυρώνει η κεντρική εξουσία!!! Εκπλήσσονται όλοι, όταν ακούν ότι οι Δήμοι στην Ελλάδα των μνημονίων, είναι τα σημεία με την μεγαλύτερη διαφθορά!!!! Άγιες μέρες λοιπόν, αλλά ο δήμος δουλεύει ακατάπαυστα και μοιράζει χρήματα, χωρίς διαγωνισμούς, γιατί είναι νομιμότατη η διαδικασία!! Ηθικότατη είναι? Προφανώς δεν μας ενδιαφέρει.

Η ανάρτηση δεν αφορά βέβαια μόνον τον δήμαρχο Μαραθώνα, αλλά και τους Νέους Ορίζοντες του Ε.Κυπαρίσση. Νέοι Ορίζοντες με νέες ιδέες και νέα ήθη!!! Το έχει πάρει είδηση αυτό και εάν ναι, συμφωνεί και στηρίζει???

Απόσπασμα από την απευθείας ανάθεση:


“Το γεγονός ότι η συνολική δαπάνη που απαιτείται για να καλυφθούν οι ετήσιες ανάγκες όλων των υπηρεσιών του Δήμου σε παρεμφερείς υπηρεσίες, που κατά τα διδάγματα της κοινής πείρας και τις συναλλακτικές αντιλήψεις, θεωρούνται όμοιες ή ομοειδείς ή που, ως εκ της φύσης τους, του αντικειμένου τους, ή της λειτουργικότητάς τους, εντάσσονται σε όμοιες ή παρεμφερείς κατηγορίες υπηρεσιών, δεν υπερβαίνουν το χρηματικό όριο των 20.000,00 Ευρώ.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Την έγκριση διενέργειας διαδικασίας για την παροχή υπηρεσιών Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης Πολιτών του Δήμου Μαραθώνος συνολικού προϋπολογισμού 24.800,00 Ευρώ.

2. Την έγκριση της με αριθμό Π9/2019 Μελέτης του τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

3. Την απευθείας ανάθεση των ανωτέρω υπηρεσιών στην εταιρεία Γ. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ με διακριτικό τίτλο «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ, με έδρα τη Λ. Μαραθώνος 27 Πικέρμι, Τ.Κ. 19009, Πικέρμι, Α.Φ.Μ. 800914623, Δ.Ο.Υ. Παλλήνης, email: [email protected] συνολικού ποσού των 24.800,00 Ευρώ. “

ΥΣ: Η διαδικασία των απευθείας αναθέσεων στους δήμους, όχι μόνον διατηρήθηκε, αλλά ενισχύθηκε ιδιαίτερα επί ΣΥΡΙΖΑ, με τον ν 4412/16 ώστε οι δήμαρχοι ….. να μπορούν να λειτουργούν γρήγορα!!!

Το έχουμε πει πολλές φορές: πρώτα Έλληνας και μετά η ιδεολογία ….. Είναι αυτονόητο, ότι ο κάθε επιχειρηματίας λειτουργεί επιτυχέστατα, ορθότατα και νομιμότατα, για το προσωπικό του συμφέρον και του αξίζουν συγχαρητήρια. To ερώτημα είναι, το τι κάνει ο κάθε Δήμος?
 
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ