2019-12-21 08:00:23
Φωτογραφία για Ενημέρωση προς τους συνταξιούχους του ΙΚΑ Ρόδου
Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ρόδου μεταφέρει προς τους συνταξιούχους του νησιού την ενημέρωση που έλαβε από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζομένων Συνταξιουχικών Οργανώσεων στις οποίες περιλαμβάνονται οι οργανώσεις ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΠΕΣ ΝΑΤ, ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ, ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ, ΕΣΤΑΜΕΔΕ. 

Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

H αντιπροσωπεία της ΣΕΑ συναντήθηκε με αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους υπουργούς, κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη (Επικρατείας), κ. Ιωάννη Βρούτση (Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης), κ. Άκη Σκέρτσο (συντονισμός του κυβερνητικού έργου). Έθεσε όλα τα αιτήματα των συνταξιούχων που αναφέρονται αναλυτικά στο υπόμνημα της προς τον Πρωθυπουργό, με αιχμή μπροστά στα Χριστούγεννα την άμεση καταβολή σε όλους τους συνταξιούχους της 13ης σύνταξης και τα παράνομα παρακρατηθέντα. Επίσης έθεσε την απαίτηση των συνταξιούχων για συνάντηση με τον κ. Πρωθυπουργό.


Οι απαντήσεις που λάβαμε στα άμεσα αιτήματα δεν μας ικανοποιούν και μας δημιουργούν μεγαλύτερη ανησυχία. Δεν πήραμε θετική απάντηση για την άμεση καταβολή της 13ης σύνταξης και την καταβολή των παράνομων παρακρατηθέντων. Οι απαντήσεις που δόθηκαν από τους υπουργούς για το σύνολο των αιτημάτων μας ήταν γενικόλογες. Στο αίτημα μας για συνάντηση με τον κ. Πρωθυπουργό, μας δόθηκε η διαβεβαίωση ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο.

Από μεριάς της ΣΕΑ έγινε για μια φορά ακόμα καθαρό προς την κυβέρνηση ότι δεν υιοθετούμε την λογική ότι έγινε - έγινε και διεκδικούμε το σύνολο των όσων άδικα μας έχουν παρακρατήσει.

Κάνουμε έκκληση για μία ακόμη φορά σε όλους τους συνταξιούχους, κανένας να μη προσφύγει στα δικαστήρια.

Το γραφείο του σωματείου λόγω των γιορτών θα είναι κλειστό από τις 21/12/2019 μέχρι 8/1/2020

Το ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ρόδου εύχεται σε όλους τους συνταξιούχους του νησιού δύναμη και υγεία, καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος

Το ΔΣ
verena
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ