2019-12-21 11:20:08
Φωτογραφία για Ποιοι θα βρεθούν αυτό το σαββατοκύριακο στο εορταστικό Dot;
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η αγαπημένη παρέα του DOT. κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.15 το μεσημέρι, στον ΣΚΑΪ. Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, ο Πάνος Ιωαννίδης κάνει το τραπέζι στη Νάνσυ και τον Θανάση. Μιλάει για την εμπειρία του στην τηλεόραση, πώς άλλαξε η ζωή του τα τελευταία χρόνια και αποκαλύπτει αν έχει σχέση.

Ακόμη:

 Ο Αλέξης Γεωργούλης υποδέχεται τον Θανάση μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και απαντάει στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο twitter, ενώ σχολιάζει το video με την ομιλία του που έγινε viral.

 Ο Γιώργος Χρυσοστόμου απαντάει με χιούμορ σε αδιάκριτες ερωτήσεις

 Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μια διαφορετική καρυδόπιτα και η Γωγώ Δελογιάννη ετοιμάζει μια ξεχωριστή τάρτα κολοκύθας για το γιορτινό τραπέζι.

 Στα Μαστορέματα, ο Χάρης Συντζάκης φτιάχνει μια κρεμαστή κοσμηματοθήκη.

 Όλα όσα έγιναν στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού.


Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, η Νάνσυ και ο Θανάσης στήνουν το πιο χαρούμενο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Η Βίκυ Σταυροπούλου τραγουδάει και χορεύει σε Christmas Mood. Μαζί της ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Μαρίνος Κόνσολος, η Μαρία Φιλίππου, η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Σωκράτης Πατσίκας. Επίσης, η Idra Kayne με την μπάντα της τραγουδάει χριστουγεννιάτικες διασκευές.

Ακόμη:

 Στην κουζίνα του dot. φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα με τη Γωγώ Δελογιάννη και πουγκάκια σφολιάτας με χοιρινό με τον Γιάννη Αποστολάκη.

 Λάμψη πριν τις γιορτές. Μαθαίνουμε πώς θα είμαστε λαμπεροί στο ρεβεγιόν ακολουθώντας την κατάλληλη ρουτίνα ομορφιάς.

 Dot Kids! Η παιδική εκδοχή του dot. για γονείς και παιδιά, με παρουσιαστές τη μικρή Κλεοπάτρα και τον μικρό Γιάννη, με τα πιο χαρούμενα θέματα.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ