2019-12-21 12:05:08
Φωτογραφία για Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Εχει εξαγγελθεί πρόσληψη Οπλιτών Βραχείας Ανακατατάξεως και ΕΠΟΠ ... μεταξύ 1.200 και 2.000 σε αριθμό.
    Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη, επισκέφθηκε ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων Μονάδες του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας στη Σκύρο, τη Λήμνο και τις Καστανιές Ορεστιάδας Έβρου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, "σας ικανοποιεί ο Προϋπολογισμός του Υπουργείου;" ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος μεταξύ άλλων είπε:

Ήδη, θυμίζω ότι έχει εξαγγελθεί πρόσληψη Οπλιτών Βραχείας Ανακατατάξεως και ΕΠΟΠ, στον αριθμό θα είναι μεταξύ 1.200 και 2.000, προκειμένου να στελεχώσουν και τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και να ρίξουν και τον μέσο όρο ηλικίας των επαγγελματιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι κάτι το οποίο προτιμούμε από μία αύξηση της θητείας. δηλαδή να έχουν οι στρατεύσιμοι το περιθώριο για άλλους επιπλέον δύο μήνες θητείας. Προτιμούμε Επαγγελματίες Οπλίτες, επιλεγμένους Οπλίτες, με κριτήρια που θα τεθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στην προκήρυξη που θα «τρέξει», έτσι ώστε να υπάρξει μια προστιθέμενη αξία και μια ποιοτική αναβάθμιση και του στελεχιακού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων στη χρονιά που έρχεται.

Ολόκληρη η Επίσκεψη και τοποθέτηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας:

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ