2019-12-21 13:16:07
Φωτογραφία για Η τιμή-έκπληξη του iPhone 12
Μετά από τα 52,999 δολάρια του Mac Pro και τα 2,799 δολάρια του MacBook Pro των 16 ιντσών, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η Apple ετοιμάζεται να αυξήσει την τιμή του

επερχόμενου iPhone 12. Όμως, αυτό που μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη είναι πόσο… λίγο ο Τιμ Κουκ και η ομάδα του θα αυξήσουν την τιμή του premium τηλεφώνου.

Με τη δυνατότητα σύνδεσης 5G σε δίκτυα για το 2020, η σειρά iPhone 12 αναμένεται να αυξήσει την τιμή ακόμη υψηλότερα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον αξιόπιστο αναλυτή Ming-Chi Kuo της TFI Securities, η Apple δεν θα αυξήσει σημαντικά την τιμή του iPhone 12, παρά το υψηλότερο κόστος των εξαρτημάτων. Ο αναλυτής δεν παρέχει ακριβή τιμολόγια, αλλά λέει ότι τα μοντέλα της νέας σειράς iPhone 12 δεν θα δουν αύξηση τιμής πάνω από 50 δολάρια.

Το πρόσθετο κόστος για τα μοντέλα της σειράς iPhone 12 θα σχετίζεται με εξαρτήματα 5G και αυτά λέγεται ότι αυξάνουν το κόστος παραγωγής κάθε μοντέλου μεταξύ 30 και 100 δολαρίων. Ο διάσημος αναλυτής Ming-Chi Kuo λέει ότι αντί για τους καταναλωτές που καλύπτουν το επιπλέον κόστος, η Apple θα μειώσει τα έξοδα της αλυσίδας εφοδιασμού της. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές που θα μπορούσε να κάνει η Apple, σύμφωνα με το Forbes.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple επεξεργάζεται συνολικά τέσσερα μοντέλα iPhone 12 που αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους τον Σεπτέμβριο του 2020. Αυτό θα περιλαμβάνει δύο τυποποιημένες παραλλαγές και δύο ξεχωριστές εκδόσεις Pro.

Tα πιο οικονομικά μοντέλα θα ονομάζονται iPhone 12 και iPhone 12 Plus και θα διαθέτουν οθόνες OLED των 5,4 ιντσών και 6,1 ιντσών, αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, τα ακριβότερα νέα θα ονομαστούν iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max και θα διαθέτουν πάνελ οθονών πακέτα 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών, αντίστοιχα και τριπλή κάμερα και νέο αισθητήρα 3D ανίχνευσης.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ