2019-12-22 04:09:40
Φωτογραφία για Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε τα έξοδα αποκατάστασης της Μυρτώς
Κάλυψε εξ ολοκλήρου τα 20.000 ευρώ που είχαν τεθεί ως στόχος για την έναρξη της

διαδικασίας αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο στο εξωτερικό

Στο πλευρό της Μυρτώς, του κοριτσιού που είχε βάναυσα κακοποιηθεί στην Πάρο, στέκεται ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 ευρώ που είχε τεθεί ως στόχος για την έναρξη της διαδικασίας αποκατάστασης της Μυρτώς σε ειδικό κέντρο στο εξωτερικό.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, με ανάρτησή του στο Instagram έκανε γνωστή την προσφορά του κ. Μαρινάκη, με τα χρήματα να δίνονται απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding.

Αναλυτικά το μήνυμα του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς, ημέρες στήριξης για όσους το έχουν ανάγκη. Η Μυρτώ μας, μας έχει όλους ανάγκη, ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης. Πολλοί αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η Μυρτώ τη διαδικασία αποκατάστασης στο εξωτερικό και τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ!


Ωστόσο πρέπει να πούμε εκ μέρους της οικογένειας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγκάλιασε ξανά την Μυρτώ καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding. Ο αθλητισμός προσφέρει χαρά και αυτή η ανιδιοτελής προσφορά του κ. Μαρινάκη μας γεμίζει χαρά και δύναμη στον αγώνα που κάνει η αγαπημένη μας Μυρτώ.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ