2019-12-24 19:40:58
Φωτογραφία για Καλά Χριστούγεννα!
Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!

Λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα της Τρίτης, παραμονή Χριστουγέννων, επανήλθε η σύνδεσή μας με το net, μετά σχεδόν 24άωρη από διακοπή, λόγω βλάβης στο δίκτυο.

Λίγες ώρες λοιπόν απομένουν για να γιορτάσουμε όλοι μας την έλευση του Κυρίου και το γιορτινό τραπέζι αρχίζει να ετοιμάζεται σιγά σιγά και, ένα συναίσθημα, όπως γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες, αρχίζει και μεγαλώνει μέσα μας, ένα συναίσθημα που είναι το γενναιόδωρο άθροισμα πολλών συνιστωσών: Αναμνήσεις, βιώματα, εικόνες, πίστη, αισθήσεις και αισθήματα χρόνων πολλών. 

Για τους περισσότερους οι μέρες αυτές συμβολίζουν την αγάπη, την ελπίδα, την καλοσύνη, την ειρήνη και την ομόνοια. Η δύναμη της προσδοκίας για το καινούργιο, το διαφορετικό, το καλύτερο. Κάθε Χριστούγεννα και μια νέα αρχή. Ένα νέο έτος που ακολουθεί, γεμάτο προσδοκίες για έναν καλύτερο κόσμο. Και όπως επισημάναμε, ακόμη και αν όλα γύρω μας είναι μαύρα, κρίση, προσφυγιά, φτώχεια, δυστυχία, ακόμη και όταν πόλεμοι ξεσπούν ολόγυρά μας, ακόμη και τότε, η μαγεία των Χριστουγέννων είναι ικανή, έστω και για λίγο, να ξορκίσει το κακό και να απλώσει πάνω του ένα πέπλο καλοσύνης, ανθρωπιάς και ελπίδας!


Ας γίνουμε λοιπόν πάλι παιδιά, ας αφεθούμε στη γλυκιά μελωδία των Χριστουγέννων κι ας πιστέψουμε στη Μαγεία που ο καθένας μας μπορεί να δημιουργήσει. Και τότε η Μαγεία μας, θα φωτίσει τον Κόσμο ολόκληρο.

Χρόνια Πολλά!

Για την «The New Daily Mail»

Γιάννης Κουμαρέλλας
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ