2019-12-26 20:12:18
Φωτογραφία για Ανακοίνωση Yποψηφιότητας Υπτγου ε.α. Ιωάννη Δεβούρου για τη θέση Αντιπροέδρου ΔΣ/ΕΑΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ

ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΑΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι με την ευκαιρία των εκλογών της 23 Φεβρουάριου θεωρώ υποχρέωση, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη που εκδηλώσατε με την ψήφο σας στο πρόσωπο μου, ώστε να εκλεγώ στο ΔΣ της Ένωσης κατά την λήγουσα θητεία.

Κατά την διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων μου την διεκπεραίωση των οποίον θεωρώ λειτούργημα, αναδείχθηκε για μια ακόμα φορά η αξία της δημιουργικής συνεργασίας. Η τελευταία προϋποθέτει την μέσα από διάλογο και σύνθεση των απόψεων, αναγκαία καταλλαγή και παραγκωνισμό των όποιων θεμιτών προσωπικών φιλοδοξιών.

.example_responsive_3 { width: 320px; height: 600px; } @media(min-width: 500px) { .example_responsive_3 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .example_responsive_3 { width: 600px; height: 90px; } }

Υπό το πρίσμα αυτό αποφάσισα να διεκδικήσω την θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ της Ένωσης με την εδραία πεποίθηση ότι και από την θέση αυτή θα συμβάλλω με τις ταπεινές μου δυνάμεις στην προσφορά θετικού έργου όπως έπραξα μέχρι σήμερα.


Επιβάλλεται να σημειωθεί, ότι η απόφαση το να κατέλθω ως υποψήφιος για το αξίωμα του Αντιπροέδρου αποτελεί μια συνεισφορά στον τομέα της ομαδικότητας και της άμβλυνσης των αντιθέσεων, που ως ένα βαθμό δημιουργείται πάντοτε σε κάθε εκλογική διαδικασία.

Η στάση μου αυτή του παραγκωνισμού των αντιθέσεων στην πράξη εκφράζεται με την σύνταξη μου στο πλευρό του Προέδρου της Ένωσης Αντγου ε.α Ροζή Βασίλειου.

Πρόκειται για συνειδητή επιλογή που σηματοδοτεί και την επικείμενη θητεία του παραπάνω προέδρου και την βάσιμη προσδοκία της συνέχισης της στην βάση πάντα της ισότιμης και αποτελεσματικής συνλειτουργίας!

Η παρούσα καταργεί κάθε προγενέστερη ανακοίνωση μου για το ίδιο θέμα.

Η ισχύς εν τη ενώσει !!!

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Υπτγος ε.α Δεβούρος Ιωάννης

Δνων Σύμβουλος ΕΑΑΣ

.example_responsive_3 { width: 320px; height: 600px; } @media(min-width: 500px) { .example_responsive_3 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .example_responsive_3 { width: 600px; height: 90px; } }
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ