2019-12-30 03:21:01
Φωτογραφία για Μέγκαν Μαρκλ: Θα μπορούσε να φτιάξει τη δική της εφημερίδα;
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κατέχουν το εμπορικό σήμα του βασιλικού brand «Sussex» σε περισσότερα από 100 αντικείμενα συμπεριλαμβανομένων διδακτικού υλικού, ομάδες συναισθηματικής υποστήριξης, ρούχα ακόμη και εφημερίδες.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, που επί του παρόντος έχουν «αποδράσει» στο Βανκούβερ του Καναδά για έξι εβδομάδες εκμεταλλευόμενοι τις γιορτές των Χριστουγέννων, φαίνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου διατεθειμένοι να μετατρέψουν τη μάρκα τους σε παγκόσμια αυτοκρατορία, χρησιμοποιώντας το brand στον κατάλογο των υπηρεσιών.

Η κίνηση αυτή έχει ήδη βρει εφαρμογή σε δεκάδες προϊόντα, όπως μπλουζάκια, κοινωνικές υπηρεσίες και πιο περίεργες εφημερίδες από το νεοσύστατο ίδρυμα Sussex Royal.

Όλες αυτές οι εξελίξεις έρχονται μετά από μια άκρως δύσκολη χρονιά για το γαλαζοαίματο ζευγάρι το οποίο έχει επικριθεί εντόνως για το κήρυγμά του σε περιβαλλοντικά ζητήματα αλλά για την προσπάθειά του να «εκσυγχρονίσει» τη βασιλική οικογένεια.


Τα έγγραφα που έχουν εκδοθεί από το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας αποκαλύπτουν ότι μεταξύ των αντικειμένων που έχουν μέχρι στιγμής τα βασιλικά σήματα είναι εκπαιδευτικά και διδακτικά υλικά, έντυπες δημοσιεύσεις, εκπαιδευτικά βιβλία, εγχειρίδια, περιοδικά και ενημερωτικά δελτία.

Επίσης στον κατάλογο περιλαμβάνονται και είδη ένδυσης όπως: υποδήματα, καλύμματα, μπλουζάκια, παλτά, σακάκια, παντελόνια, πουλόβερ, φορέματα, πιτζάμες, μπλούζες, καπέλα, κάλτσες, γάντια και αθλητικά είδη.

Μέσα από το brand φαίνεται πως το βασιλικό ζευγάρι έχει την ελπίδα να προωθήσει τον εθελοντισμό και τη συμβουλευτική.

Όπως είχε πει και η θαυμάστριά τους Κιμ Καρντάσιαν, η πρώην ηθοποιός και ο πρίγκιπας «είναι πραγματικά πρόθυμοι να αλλάξουν τον κόσμο».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ