2020-01-01 20:30:52
Φωτογραφία για Το 2020 είναι εδώ: τα πρώτα συμβάντα
Aγοράκι είναι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου σήμερα στις 07:45 το πρωί . Είναι το πρώτο παιδί της Τσαμπίκας Τζωρτζή και του Πέτρου Κονισή.

Το αγόρι ζυγίζει 2 κιλά και 650 γραμμάρια και γεννήθηκε με καισαρική τομή.

Ποδαρικό στο λιμάνι της Ρόδου έκανε φέτος στις 06:30 το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Patmos της εταιρείας Blue Strar Ferries . To πλοίο έφθασε στην προκαθορισμένη ώρα άφιξης και πραγματοποιήθηκε η αποβίβαση επιβατών και οχημάτων. Ακολούθησε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου υποδοχή πάνω στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου . Παρέστησαν ο πλοίαρχος κ. Ευάγγελος Δημητρακάκης. ο υποπλοίαρχος κ Γιώργος Πρέντζας, η υπολιμενάρχης πλωτάρχης κ. Σοφία Καραβέλα, ο υποπλοίαρχος κ. Ευθύμης Γκοτσούλιας, ο υπάρχος Σπυρίδων Βέζος και άλλοι αξιωματικοί.

Στο αεροδρόμιο της Ρόδου ποδαρικό έκανε στις 08:00 αεροσκάφος της Sky Εxpress που ήρθε από το Ηράκλειο της Κρήτης, με οκτώ επιβάτες. Η πρώτη αναχώρηση από το αεροδρόμιο του νησιού μας, έγινε στις 06:35 και ήταν πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας για Αθήνα.


Στην Αστυνομία στη Ρόδο όπως δηλώθηκε από την ΕΛΑΣ το πρώτο συμβάν ήταν κλήση στο 100 για παράνομη στάθμευση οχήματος στη 01:00 στην περιοχή Κοσκινού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση στις 12:11 και ήταν για φωτιά στη χωματερή στα παλιά λατομεία Ρουκουνάκη μεταξύ των κοινοτήτων Καλυθιών και Παστίδας.

Η πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε μετά την αλλαγή του έτους και δεν εξελίχθηκε σε συμβάν αφού ο ασθενής αρνήθηκε τελικά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η υποδοχή του Blue Star Patmos σε φωτογραφίες!

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την υποδοχή που έγινε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου στο Blue Star Patmos σήμερα στις 06:30 το πρωί στο λιμάνι της Ρόδου.
skyrodos
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ