2020-01-02 09:08:44
Φωτογραφία για Πρόεδρος ΕΣΠΕΚΜ Χ. Χαριτίδης: ''Νέο ξεκίνημα χωρία φθαρτά υλικά του παρελθόντος''
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Eύχομαι από καρδιάς,  η νέα χρονιά να είναι γεμάτη από αγάπη, υγεία και ευτυχία για εσάς και τις οικογένειές σας. Να είναι πραγματικά η χρονιά που θα πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα και τις επιθυμίες.

Προσωπικά θα ήθελα το 2020 να είναι ένα έτος-ορόσημο για το στρατιωτικό συνδικαλισμό. Να πάψουν οι διγλωσσίες και να επικρατήσει η ειλικρίνεια. Διότι θα συμφωνήσετε κι εσείς, ότι είναι οξύμωρο, να μιλούν για ενότητα, αυτοί που συστηματικά στέλνουν εγκαλητήρια και στήνουν  πειθαρχικά συμβούλια σε μέλη τους. Αυτοί που κατάντησαν «δουλειά ρουτίνας»,  την άσκηση αγωγών  και μηνύσεων  εναντίων συναδέλφων  και δημοσιογράφων.

Δεσμεύομαι δημόσια, να εργαστώ σκληρά για μια νέα αρχή στο στρατιωτικό συνδικαλισμό. Φυσικά σε αυτήν την προσπάθεια «φθαρτά υλικά του παρελθόντος», που με τις ανεκδιήγητες συμπεριφορές τους εξέθεσαν  όλους τους στρατιωτικούς στα μάτια της κοινωνίας, δεν έχουν θέση. Σημαία μου θα είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια που πρεσβεύει διαχρονικά ο Έλληνας στρατιωτικός.

Σας καλώ λοιπόν, πάντα σε αγαστή συνεργασία, με την εκάστοτε Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία, να συνεργαστούμε όλοι μαζί αρμονικά, ώστε εντός του νέου έτους, να μπουν οι βάσεις και τα θεμέλια  για  τις Ε.Δ. που όλοι μας ονειρευόμαστε.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Χαρίτων Χαριτίδης

Πρόεδρος Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ