2020-01-02 23:22:52
Φωτογραφία για Τα δράματα του Ολυμπιακού συνεχίζονται στην Ευρωλίγκα
Το... δράμα για τον Ολυμπιακό στη φετινή Euroleague συνεχίζεται καθώς η ομάδα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό της και να κάνει... θαύματα έχοντας δομικές ελλείψεις και φυσικά οι ήττες έρχονται η μια μετά την άλλη, κάτι που έγινε και από τη Φενέρ στο ΣΕΦ με 87-96 και μάλιστα οι Τούρκοι είχαν σημαντικές απουσίες όπως αυτές των Βέσελι, Λοβέρν και Ντουβερίογλου.

Το ρεκόρ στα μισά της διαδρομής στην Euroleague είναι 6-11 για τους Πειραιώτες που ουσιαστικά απώλεσαν κάθε ελπίδα για 8άδα και πλέον θα παίζουν για το τιμητικό πλασάρισμα με στόχο να μείνουν αν μη τι άλλο εντός 12άδας...Δυστυχώς σε ένα ακόμα ματς ο Κεστούτις Κεμζούρα πήρε έναν... υπνάκο στον πάγκο καθώς οι Τούρκοι λόγω των ελλείψεων στη ρακέτα μπορούσαν να απειλήσουν μονάχα από την περιφέρεια με τους Σλούκα, Ντε Κολό, Ντατόμε, Βέστερμαν και τους υπόλοιπους σουτέρ και όμως αυτό ο Λιθουανός δεν το "διάβασε" ή δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει
. Αποτέλεσμα; Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έβαλαν 10 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έκλεισαν προηγούμενοι με 40-52 και την περιφερειακή άμυνα του Ολυμπιακού να είναι για πολλοστή φορά φέτος εκτός τόπου και χρόνου αφού ούτε καν με τα μάτια δεν έβλεπαν τη μπάλα οι ερυθρόλευκοι. Με 42-61 στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου με τους Τούρκους να πυροβολούν ξανά από τα 6.75μ. ο Ολυμπιακός έδειχνε... βραχυκυκλωμένος, όμως μια... αναλαμπή με 2-3 κλεψίματα και εύκολα καλάθια στο τρίτο δεκάλεπτο έφεραν τον Ολυμπιακό στο -7 αλλά ως εκεί. Δυο τρίποντα και δυο βολές των Τούρκων και η διαφορά πήγε στο 61-74 με τη λήξη της τρίτης περιόδου. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν... διαδικαστικό καθώς ο Ολυμπιακός δεν έδειχνε σημάδια δίψας και πάθους και δίχως πλάνο από τον πάγκο πήγαινε στα... τυφλά μπας και το γυρίσει με ηρωισμούς αλλά δεν είναι κάθε μέρα... Κυριακή όπως με τη Χίμκι και η ήττα ήρθε εύκολα και φυσιολογικά με 87-96. Οι Τούρκοι έκλεισαν το παιχνίδι με 16/29 τρίποντα ήτοι 55.2% και τους Ντε Κολό με 32 πόντους και Σλούκα με 14, δηλαδή οι δυο γκαρντ που τράβηξαν... κουπί έβαλαν ακριβώς τους μισούς πόντους της Φενέρ. Όπως κάθε εβδομάδα κάποιος αντίπαλος γκαρντ κάνει ρεκόρ απέναντι στην άμυνα του Ολυμπιακού, τώρα ήταν η σειρά του Ντε Κολό να γράψει 32 πόντους με τρομερά ποσοστά αφού σούταρε χωρίς ιδιαίτερη πίεση από τον Τσέρι και τον Σπανούλη που είχαν αντίστοιχα τον μεγαλύτερο χρόνο στο παρκέ απο τα γκαρντ των ερυθρολεύκων. Σπανούλης και Πρίντεζης από 14 πόντους και Μιλουτίνοφ, Παπανικολάου και Πολ με 11 ήταν οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ