2020-01-04 00:31:11
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΣΑ: Κρόκος χωρίς αυγό...
Ο κ.Νίκος Κρόκος, πρώην ισόβιος διαχειριστής των σχολικών θεμάτων μαζί με τον κ. Πουλάκη, στην διάρκεια της σταδιοδρομίας στους στα κοινά του τόπου έχουν μεταπηδήσει

σε πολλές διαφορετικές παρατάξεις. Ο κ. Νίκος Κρόκος, μέχρι την προεκλογική μεταγραφή του στην παράταξη ΑΝΑΣΣΑ, ανήκε σε παρατάξεις που διοικούσαν τον Δήμο. Όλη του την καριέρα, από θέση ισχύος, επιμελείτο το σημαντικό θέμα της Σχολικής Στέγης.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου, στην διάρκεια της προηγούμενης θητείας του, διέκρινε τον ιδιοτελή τρόπο χειρισμού του κ.Νίκου Κρόκου για το σοβαρό θέμα της Σχολικής Στέγης, που ήταν καταστροφική για τα παιδιά και αρχικά τον σταμάτησε από αντιδήμαρχο και τελικά τον απέπεμψε και από την παράταξή του.

Αυτό το γεγονός τον ανάγκασε να προσχωρήσει στην Παράταξη του "Ραφτόπουλος Γκρουπ" και μαζί με τον παλιό του συνεργάτη (με το γνωστό σε όλους μας, παρελθόν στην Αρτέμιδα) κ. Πέτρο Πουλάκη, ήλπιζαν να κερδίσουν τις εκλογές για να μπορέσουν να συνεχίσουν την διαχείριση της Σχολικής Στέγης με τον γνωστό τρόπο και μεθόδους που ακολουθούσαν εδώ και χρόνια.


Μόνο που το εκλογικό σώμα δεν είχε την ίδια άποψη. Οι πρακτικές τους που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση την σχολική στέγη δεν μπόρεσαν να ξεχαστούν και έτσι η παράταξη που προσχώρησαν απορρίφθηκε και λόγω της παρουσίας τους σε αυτήν, από τους κατοίκους.

Μέτα από αυτή την ήτα το μόνο που του έμεινε είναι η κριτική των πεπραγμένων του ίδιου του του εαυτού, η δημόσια αυτοκριτική του.

Μιλάει, μεταξύ άλλων, για το 2ο Γυμνάσιο, στο οποίο τα παιδιά είχαν φτάσει στο σημείο, επί "της αντιβασιλείας Πουλάκη-Κρόκου", να κάνουν μάθημα στο ύπαιθρο και μάλιστα είχα αφιερώσει σχετικό άρθρο για αυτό το σοκαριστικό γεγονός: «Το «υπαίθριο σχολείο» είναι πραγματικότητα ακόμη και στην Αρτέμιδα...» και τότε το μόνο τους ενδιέφερε ήταν να βάλουν κοντέινερ για καντίνα.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό άρθρο σχετικά με το έργο του κ.Ν.Κρόκου στην διάρκεια της θητείας του με την παράταξη «Νέα Πόλη» του κ.Χρ.Α.Μάρκου: «Μια θλιβερή ιστορία για τα Σχολεία της Αρτέμιδος - ο πρωτεργάτης παραμένει...»

Αυτός ο άνθρωπος, με αυτά τα πεπραγμένα στο θέμα της σχολικής στέγης, το μόνο που έχει αποδείξει η πολύχρονη δράση του, είναι η απόλυτη ιδιοτέλεια. Θεωρώ εντελώς σκανδαλώδες το γεγονός ότι του επιτρέπεται να αρθρώνει λόγο για ένα πρόβλημα που δημιούργησε ο ίδιος μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Και μη ξεχνάμε ότι αυτός με τον κ.Π.Πουλάκη είναι οι λαμπρές, πολλά υποσχόμενες μεταγραφές στην παράταξη ΑΝΑΣΣΑ που μόνο την εκλογική νίκη δεν της έφεραν!!

Διαβάστε τι δήλωσε σε άρθρο σε πρόσφατο τεύχος της Εφημερίδας «Ο Δημότης της Ανατολικής Αττικής»:

"Σίσυφος"
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ