2020-01-04 20:58:04
Φωτογραφία για Πανιώνιος – Κολοσσός Ρόδου 76-67
Ο Πανιώνιος νίκησε τον Κολοσσό κι απέκτησε πλεονέκτημα για την παραμονή. Δεν έφτανε ο Τζάκσον για τον Λυκογιάννη, απέναντι σε Σάμουελς και Βεργίνη.

Στη Νέα Σμύρνη το πιστεύουν. Και γιατί να μην το κάνουν δηλαδή; Ο Πανιώνιος έχει βρει τον δρόμο του στο αγωνιστικό κομμάτι, πραγματοποιεί βήματα προόδου και στο παρκέ αποδεικνύει ότι γίνεται σοβαρή δουλειά πλέον.

Η ομάδα του Λίνου Γαβριήλ έκαμψε την αντίσταση του Κολοσσού Ρόδου στο Σοφία Μπεφόν επικρατώντας με 75-67 και δείχνει πως έχει αφήσει για τα καλά στο παρελθόν τα στραβά αποτελέσματα και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Αυτό το αποτέλεσμα μάλιστα φέρνει τους Κυανέρυθρους στο 6-8 και τους προσφέρει ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Πανιώνιος ευτύχησε να έχει φοβερή μέρα τον… αγέραστο Δημήτρη Βεργίνη, ο οποίος με ρεσιτάλ απέναντι στους Ροδίτες βοήθησε την ομάδα του με τους 15 πόντους που πέτυχε.


Κυριαρχικός για τους γηπεδούχους και ο Σαμάρντο Σάμουελς, ο οποίος βέβαια ήταν άστοχος με 5/12 προσπάθειες.

Οι γηπεδούχοι έτρεξαν καλά το ματς και στο πρώτο διάστημά του ανάλαβαν πρωτοβουλίες. Έκλεισαν λοιπόν το α’ δεκάλεπτο με προβάδισμα έξι πόντων (17-11). Συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και μπήκαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 38-26.

Ο Κολοσσός έδωσε την μάχη του στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Τζάκσον ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την επιθετική λειτουργία της ομάδας και το επιμέρους 20-12 ήταν ο λόγος για να μπούμε την τελευταία περίοδο με το σκορ στο 50-46 στο Σοφία Μπεφον.

Εκεί μίλησε η εμπειρία των αθλητών του Γαβριήλ. Βασιζόμενος σε παίκτες όπως ο Λαμπρόπουλος, ο Σάμουελς αλλά και εννοείται ο Βεργίνης, οι γηπεδούχοι έλεγξαν το ματς και κατέκτησαν μία νίκη πολύτιμη για τη σωτηρία. «Κρυφό χαρτί» για τον κόουτς του Πανιωνίου ήταν ο Καμαριανός, ο οποίος πέτυχε καθοριστικούς πόντους, αλλά είχε και συνολικά εξαιρετική παρουσία.

Τα δεκάλεπτα: 17-11, 38-26, 50-46, 76-67.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ