2020-01-05 22:38:48
Φωτογραφία για Ο προσωπικός σύμβουλος του Τζόνσον ψάχνει «φρικιά»
«Φρικιά» και «απροσάρμοστους» που δεν θα έχουν προσωπική ζωή και θα εργάζονται νυχθημερόν ψάχνει ο εκκεντρικός ειδικός σύμβουλος του

Βρετανού πρωθυπουργού, Ντομινίκ Κάμινγκς για να στελεχώσει τη Ντάουνινγκ Στριτ.

Σε άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο αμφιλεγόμενος Ντομινίκ Κάμινγκς ζητά για την θέση του προσωπικού του βοηθού κάποιον που να είναι έτοιμος να θυσιάσει το Σαββατοκύριακό του, τον φίλο ή την φίλη του και να εργάζεται ακατάπαυστα στο πλευρό του. Με λίγα λόγια, κάποιον που θα είναι συνεχώς διαθέσιμος.

Αναζητά όμως και οικονομολόγους, ειδικούς στη χάραξη πολιτικής, ειδικούς στην επικοινωνία, αναλυτές δεδομένων όπως και νεαρούς ερευνητές.

Το δεξί χέρι του συντηρητικού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον ήταν επικεφαλής στρατηγικής της εκστρατείας υπέρ του Brexit.

Εκτός από τη θέση του προσωπικού του βοηθού, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε «υπερταλαντούχα φρικιά και απροσάρμοστους με παράξενες δεξιότητες» για να στελεχώσουν τη Ντάουνινγκ Στριτ.


Τους ζητά να υποβάλουν βιογραφικά σημειώματα για να ενταχθούν στο μηχανισμό στήριξης του κυβερνητικού έργου.

Ο Κάμινγκς δηλώνει ότι θέλει να βρει «κάποιους πραγματικά απρόβλεπτους χαρακτήρες, καλλιτέχνες, ανθρώπους που ποτέ δεν πήγαν στο πανεπιστήμιο και πάλεψαν για να βγουν από κάποια φρικτή τρύπα στην κόλαση».

Όπως εξηγεί, «αν θέλεις να καταλάβεις τι θα κάνουν οι τύποι γύρω από τον Πούτιν ή πώς οι διεθνείς εγκληματικές σπείρες θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν κενά στην ασφάλεια των συνόρων μας, δε θες περισσότερους αποφοίτους από Οξφόρδη και Κέμπριτζ που μιλούν για τον Λακάν σε δείπνα με τηλεοπτικούς παραγωγούς και διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις για τις ψευδείς ειδήσεις».

Καλεί επίσης επαγγελματίες της τηλεόρασης και των ψηφιακών μέσων που μπορούν να συνδυάσουν την τεχνολογία με την αφήγηση μιας ιστορίας, άτομα που έχουν εργαστεί στον κινηματογράφο και τη διαφήμιση.

Τέλος, ο Κάμινγκς επισημαίνει ότι το Brexit απαιτεί πολλές μεγάλες αλλαγές πολιτικής και στη δομή λήψης αποφάσεων.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ