2020-01-10 03:51:00
Φωτογραφία για Mercedes-AMG A45  600 ΗΡ
 Ακόμα μια φορά ο εξειδικευμένος στις Mercedes-Benz βελτιωτικός οίκος Renntech ταράζει

τα νερά παρουσιάζοντας ένα πακέτο αναβάθμισης της AMG Α45 που ανεβάζει την απόδοση στην εξωπραγματική τιμή των 600 ίππων. Σίγουρα η Mercedes-AMG A45 δεν είναι από τα αυτοκίνητα που αφήνουν το παραμικρό περιθώριο για να ζητήσεις περισσότερη δύναμη. Με 420 ίππους και περισσότερα από 50 χλγμ ροπής από τον δίλιτρο υπετροφοδοτούμενο κινητήρα η Α45 είναι σήμερα το πιο δυνατό και ταχύτερο hyper-hatch μαζικής παραγωγής.

Ωστόσο ο βελτιωτικός οίκος Renntech γνωρίζοντας πως υπάρχει το κοινό που θα αναζητήσει ακόμα περισσότερα παρουσίασε μια αναβάθμιση που πραγματικά εκτοξεύει την απόδοση στους 600 ίππους. Βέβαια για να επιτευχθεί μια τόσο σημαντική αύξηση της ιπποδύναμης απαιτείται η επέμβαση στα μηχανικά μέρη του κινητήρα και συγκεκριμένα η αντικατάσταση του υπερτροφοδότη και της εξαγωγής σε συνδυασμό φυσικά με αλλαγή του λογισμικού της κεντρικής μονάδας. Πάντως για όσους δεν θέλουν να προχωρήσουν σε βαθύτερες επεμβάσεις η Renntech προσφέρει και μια πιο απλή αναβάθμιση στην οποία μόνο η βελτίωση του λογισμικού προσφέρει αύξηση στους 475 ίππους και τα 58 χλγμ. ροπής.


Η βελτίωση του κινητήρα είναι ένας από τους τομείς στους οποίους έχει εστιάσει η Renntech. Για τους ενδιαφερόμενους η εταιρία προσφέρει και λύσεις για την βελτίωση της αισθητικής αλλά και του δυναμισμού του ήχου. Μεταξύ άλλων υπάρχουν διάφορες επιλογές για τελικό καζανάκι με ή χωρίς τη συνοδεία του αγωνιστικού καταλύτη με πολύ πιο άγριο ήχο. Επιπλέον το προσφερόμενο αισθητικό πακέτο περιλαμβάνει σφυρήλατες πολυάκτινες ζάντες 19 και 20 ιντσών.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ