2020-01-10 11:21:07
Φωτογραφία για ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ......Κιλκίς: Έκανε απάτες με τη μέθοδο του τροχαίου, συνελήφθη την ώρα που θα έπαιρνε 5.600 ευρώ
Συνελήφθη 36χρονος στο Κιλκίς για απόπειρα τηλεφωνικής απάτης με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος.

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ  Συνεργοί του τηλεφωνούσαν σε πολίτες και προσπαθούσαν να τους πείσουν ότι το παιδί τους τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και απαιτούνταν άμεσα χρήματα. Προσπάθησαν να εξαπατήσουν πολίτες σε 3 διαδοχικές περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κιλκίς, ύστερα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 36χρονος αλλοδαπός, για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος πολιτών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, συνεργοί του τηλεφωνούσαν σε πολίτες, με το πρόσχημα ότι το παιδί τους είχε δήθεν τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα και είχε άμεση ανάγκη από χρήματα.

Προσποιούμενοι είτε τους ίδιους συγγενείς των πολιτών, είτε γιατρό, προσπαθούσαν να τους πείσουν να τους παραδώσουν χρηματικά ποσά, που δήθεν απαιτούνταν για να υποβληθεί το παιδί τους σε άμεση χειρουργική επέμβαση.

Ενεργώντας με την παραπάνω μεθοδολογία, προσπάθησαν να εξαπατήσουν πολίτες σε τρεις διαδοχικές περιπτώσεις χθες στο Κιλκίς, ενώ ο 36χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη, καθώς θα παραλάμβανε το χρηματικό ποσό των 5.600 ευρώ από 88χρονη Ελληνίδα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ