2020-01-10 15:02:42
Φωτογραφία για Η Μέγκαν επέστρεψε στον Καναδά, η βασίλισσα αναζητεί λύση
Με τα βρετανικά ταμπλόιντς να εξαπολύουν συνεχώς βολές, την βρετανική κοινή γνώμη να εμφανίζεται διχασμένη για την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και τη συζήτηση για το μέλλον των ίδιων στην βασιλική οικογένεια και για εκείνο της μοναρχίας να έχει ανοίξει, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει καλέσει τους συμβούλους της να βρουν μία λύση. Η Δούκισσα του Σάσεξ πάντως βρίσκεται ήδη στον Καναδά, όπως επιβεβαιώνει ο βασιλικός ανταποκριτής του BBC.

Το ζεύγος που αιφνιδίασε τους πάντες ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποσυρθεί από τα «ανώτερα βασιλικά» του καθήκοντα, προκειμένου να επιδιώξει «οικονομική ανεξαρτησία» είχαν παραμείνει με τον γιο τους, Άρτσι, για έξι εβδομάδες την περίοδο των Χριστουγέννων στον Καναδά. Εκεί αποφάσισε να επιστρέψει η Μέγκαν για να αποφύγει τον όλο θόρυβο, που προκλήθηκε. Εκεί ζούσε και εργαζόταν κατά τη συμμετοχή της στην δημοφιλή σειρά Suits. 

Πηγές του παλατιού αναφέρουν ότι η βασιλική οικογένεια είναι «πληγωμένη» από την απόφαση, για την οποία ο Χάρι δεν συμβουλεύθηκε τον πατέρα, τον αδελφό του ή άλλο μέλος της οικογένειας. Σε επίσημη ανακοίνωσή του το Μπάκιγχαμ αναφέρει: «Κατανοούμε την επιθυμία τους να λάβουν μία διαφορετική προσέγγιση, αλλά αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα, τα οποία θέλουν χρόνο». 

Παρά την απόφαση του ζεύγους, ο Χάρι παραμένει έκτος στην σειρά για τον θρόνο, καθώς διατηρεί τον τίτλο του. Η βασίλισσα έχει σύμφωνα με το BBC ζητήσει από τους συμβούλους της να βρουν μία «φόρμουλα» για τον μελλοντικό ρόλο των Χάρι και Μέγκαν, ώστε να περιοριστούν οι «κραδασμοί». 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η σχέση του πριγκιπικού ζεύγους με τον Τύπο δεν ήταν ποτέ εύκολη. Ο Χάρι είχε μάλιστα ανοιχτά εγκαλέσει μερίδα των ταμπλόιντ για ρατιστικές επιθέσεις και ωμά ψεύδη κατά της συζύγου, ενώ είχε περιγράψει ως «εξαιρετικά επώδυνη» την όλη εμπειρία. Η Μέγκαν Μαρκλ έχει κινηθεί νομικά κατά της Mail on Sunday, την οποία κατηγορεί ότι δημοσίευσε  παρανόμως προσωπική της επιστολή.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ