2020-01-10 21:30:21
Φωτογραφία για Land Rover - Bowler
Η αναπτυξιακή πολιτική της Jaguar Land Rover συνεχίζεται καθώς ο βρετανικός όμιλος πρόσθεσε πρόσφατα στο δυναμικό του την φημισμένη εταιρία βελτιώσεων Bowler.

Η Bowler είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους διεθνώς βελτιωτές των μοντέλων της Land Rover. Η είδηση της εξαγοράς της από τον βρετανικό κολοσσό δημιούργησε αρκετά ερωτήματα σχετικά με το σκεπτικό της συγκεκριμένης κίνησης.

Απαντώντας σε αυτά ο διευθυντής του τμήματος SVO, Michael van der Sande σημείωσε:

«Η προσθήκη των ικανοτήτων και της εμπειρίας της ομάδας της Bowler στο δυναμικό του τμήματος SVO και σε αυτό των κλασικών μοντέλων αποτελεί παράγοντα κλειδί για την επέκταση και την ενίσχυση των δραστηριοτήτων μας σε ένα πεδίο με έντονο επιχειρηματικό ενδιαφέρον. Μέσα από μια πορεία 35 ετών η Bowler έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό όνομα για την ποιότητα και την αξιοπιστία των δημιουργιών της και έχει βάλει την υπογραφή της σε αγωνιστικά project που έχουν διακριθεί σε μερικούς από τους πιο απαιτητικούς και σκληρούς θεσμούς».


Η JLR κατέχει πλέον όλο το ποσοστό της Bowler η οποία όμως θα συνεχίσει τη λειτουργία της στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις της στο Derbyshire. Η γκάμα της Bowler περιλαμβάνει πολλές αναβαθμισμένες εκδοχές των μοντέλων της Land Rover με το Defender φυσικά να κατέχει τη μερίδα του λέοντος. Μεταξύ των project της Bowler που έχουν κατά καιρούς κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι η pick-up έκδοση του Defender με την ονομασια Bulldog όπως επίσης και τα Defender Griffin και Challenge, το Nemesis που βασίζεται στο Range Rover Sport, καθώς και πολλά αγωνιστικά πρωτότυπα. Το σίγουρο είναι πως η συνεργασία του τμήματος SVO με την Bowler μας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες και άκρως ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ