2020-01-11 18:44:04
Φωτογραφία για Η Apple ανακοινώνει το Πρόγραμμα Αντικατάστασης Smart Case για iPhone XS, iPhone XR
Η Apple ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα αντικατάστασης για την θήκη Smart Battery Case για τα iPhone XS, XS Max και iPhone XR . Η εταιρεία σημειώνει ότι μερικές από τις Smart Battery Cases δεν θα φορτίζουν σωστά, ένα iPhone ή δεν φορτίζουν κατά διαστήματα. 

Για όλες αυτές τις προβληματικές μονάδες, η Apple έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα αντικατάστασης, όπου οι πελάτες μπορούν να φέρουν τη μονάδα στο πλησιέστερο κατάστημα της Apple ή στον πάροχο υπηρεσιών και να την αντικαταστήσουν δωρεάν. Οι χαλασμένες μονάδες κατασκευάστηκαν από τον Ιανουάριο του 2019 έως τον Οκτώβριο του 2019. Η Apple διευκρινίζει ότι αυτό δεν είναι θέμα ασφάλειας, όπως το πρόβλημα της μπαταρίας του MacBook Pro 15 ιντσών που κινδύνευε για φωτιά. Το πρόγραμμα αντικατάστασης δεν προορίζεται επίσης για τις θήκες Smart Battery για τις σειρές iPhone 11 και iPhone 11 Pro.

Η εταιρεία μπορεί να περιορίσει τη διαδικασία αντικατάστασης πελατών στην αρχική χώρα ή περιοχή αγοράς. Θα λειτουργήσει αυτό το πρόγραμμα αντικατάστασης για 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς της Smart Battery Case, αν και η Apple σημειώνει ότι αυτό δεν επεκτείνει την εγγύηση της ίδιας της συσκευής με κανέναν τρόπο. Η εταιρεία θα αλλάξει όλες τις ελαττωματικές θήκες Smart Battery με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.


Παρόλα αυτά, εάν διαθέτετε μια έξυπνη θήκη μπαταριών για το iPhone XS και αντιμετωπίζετε προβλήματα φόρτισης με αυτή, θα πρέπει να την αντικαταστήσετε από το πλησιέστερο κατάστημα του Apple Store ή απο εξουσιοδοτούμενο.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα διαβάσετε στην επίσημη σελίδα της Apple στο σύνδεσμο εδώ.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ