2020-01-13 13:07:42
Φωτογραφία για VW Golf R 400ΗΡ
Ετοιμάζεται το πιο δυνατό Golf και αναμένεται να είναι έτοιμο για την επίσημη παρουσίασή

του από τη VW μέσα στο 2020. Το νέο Golf R θα έχει περισσότερους από 400 ίππους μια απόδοση που θα του δώσει τον τίτλο του δυνατότερου στην ιστορία του μοντέλου.

Οι τελευταίες εικόνες από τις δοκιμές του VW Golf R, φέρνουν στο φως και κάποιες από τις λεπτομέρειες που θα κάνουν το νέο Golf στην κορυφαία του έκδοση πραγματικά ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Προφανώς όχι λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης, όπου η διακριτικότητα έχει για ακόμα μια φορά τον πρώτο λόγο. σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις και την απόδοση, το νέο Golf R που θα παρουσιαστεί επισήμως μέσα στο 2020, θα γράψει τις δικές του σελίδες στην ιστορία της μάρκας. Με απόδοση που θα ξεπερνά τους 400 ίππους, το Golf R θα είναι το δυνατότερο στην ιστορία του μοντέλου. Οι πρώτες εικόνες δείχνουν πολύ γεμάτους θόλους με ζάντες που θα είναι 19 ιντσών τουλάχιστον, προκειμένου να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε επίπεδο πρόσφυσης- με τη βοήθεια και της τετρακίνησης που όπως φαίνεται θα έχει η έκδοση R.


Τη διαφορά στην εικόνα του αυτοκινήτου κάνουν οι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, με τον πρώτο να έχει μεγάλα ανοίγματα και χαρακτηριστικά flaps ως πλαίσια στις άκρες του. Άλλο αξιοσημείωτο νέο, είναι πως το Golf R θα διατεθεί αποκλειστικά ως 5θυρο, στο πλαίσιο της «κατάργησης» των τρίθυρων εκδόσεων σε όλη τη γκάμα του νέου Golf. Μέχρι τώρα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κορυφαίας έκδοσης δεν έχουν επιβεβαιωθεί αλλά υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να υπάρχει και υβριδική «βοήθεια» προκειμένου να προκύψει η απόδοση των 400 και πλέον ίππων. Η φωτογραφία του αυτοκινήτου, είναι από το twitter, με τον χρήστη που την ανέβασε να επιβεβαιώνει πως είναι τραβηγμένη στην περιοχή που βρίσκεται το εργοστάσιο της VW στην Νότια Αφρική.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ