2020-01-14 00:33:43
Φωτογραφία για Τα πολιτικά κόμματα προσβάλουν το Ισλάμ και το Κοράνι
 ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ  διαπιστώσαμε πόσο αξιοθρήνητο  είναι το σημερινό πολιτικό σύστημα αφού απαγόρευσε πρίν λίγο την με κάθε δημοκρατικό  και επιστημονικό  τρόπο ενημέρωση για την προγεννετική ζωή του Εμβρύου που αποτυπωνόταν σε αφίσσες που είχαν αναρτηθεί στο ΜΕΤRO με σκοπό την διακριτική αποτροπή των εκτρώσεων . (https://fimotro.gr/kateveni-i-diafimisi-kata-ton-ektroseon-apo-to-metro/)

Και για εμάς μεν τους  Χριστιανούς ισχύει το: «μαθημένο το βουνό από τα χιόνια» αφού πάντα μας απορρίπτανε ως γραφικούς επενδύοντας  στην εσαεί παθητικότητά μας.

Τώρα όμως προχωρούν και ένα βήμα παραπάνω προσβάλοντας το ΙΣΛΑΜ  και το ΚΟΡΑΝΙ το οποίο απαγορεύει τις εκτρώσεις των εμβρύων που είναι  δικαίωμά τους  να βγουν  στη ζωή άθικτα.

(https://ar.wikipedia.org/wiki/الإسلام_والإجهاض)

Αναφέρεται συγκεκριμένα:

القيام بها إلحاق ضررٍ به، ومن هنا فقد حرّم الإسلام قتل الجنين أو تعريضه للأذى، فهو جسدٌ يتخلّق، وخلاياه تتكاثر، وأعضاؤه تتشكّل، ومن حقّه أنْ يخرج إلى الحياة سالماً معافى، فما حكم

Δηλαδή:

«Το Ισλάμ απαγορεύει να σκοτωθεί το έμβρυο ή να  εκθέτει σε βλάβη, καθώς είναι ένα σώμα που δημιουργείται ,τα κύτταρα του πολλαπλασιάζονται και τα όργανα του σχηματίζονται , γι΄αυτό και είναι δικαίωμά του να βγει στη ζωή άθικτο.»

π.Διονύσιος Ταμπάκης
proskynitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ