2020-01-14 10:21:48
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Φτιάξτε τον πιο Στιλάτο Καθρέφτη σε Λίγα Λεπτά

Τάση στα μπάνια αποτελούν φέτος οι στρογγυλοί καθρέφτες. Δείτε πώς να φτιάξετε μόνοι σας έναν υπέροχο στρογγυλό καθρέφτη χρησιμοποιώντας απλά υλικά.

Φέτος το μπάνιο μας διακοσμείται με στρογγυλούς καθρέφτες που έχουν εμφανή την κρέμαση τους από ένα σχοινί ή ιμάντα.Πετάξτε το κλασικό έπιπλο με τα ντουλάπια και τοποθετήστε έναν στρογγυλό καθρέφτη στη θέση του τον οποίο μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας.Πώς θα φτιάξετε τον συγκεκριμένο καθρέφτη

Τι θα χρειαστείτε Αγοράστε ένα απλό στρογγυλό καθρέφτη ή χρησιμοποιήστε έναν που ήδη έχετε (μπορείτε να βρείτε πολύ οικονομικούς στρογγυλούς καθρέφτες σε οποιοδήποτε κατάστημα με είδη σπιτιού). Θα χρειαστείτε επίσης σχοινί, άγκιστρα που βιδώνουν στον τοίχο, ένα πόμολο πόρτας, κόλλα, βίδες, σύρμα, γατζάκια, κερί καλωδίου, δράπανο, σφυρί και κατσαβίδι.

Τα άγκιστρα, τις βίδες, τα γατζάκια και τα υπόλοιπα εργαλεία μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα που πουλάνε εργαλεία.

Βήμα 1ο Βάλτε στο πίσω μέρος του καθρέφτη έξτρα σύρμα για να είστε σίγουροι πως ο καθρέφτης σας θα παραμείνει στον τοίχο. Ακολουθήστε αυτό το βήμα αν έχετε σκοπό να κρεμάσετε τον καθρέφτη σας στο παιδικό υπνοδωμάτιο.Βήμα 2ο Χρησιμοποιήστε ένα άγκιστρο για κάθε μεριά του καθρέφτη και κάντε δύο τρύπες στον τοίχο σας.

Βήμα 3ο Βιδώστε μια βίδα στο σημείο που θα κρεμάσετε το σχοινί.

Βήμα 4ο Βάλτε μπόλικη δυνατή κόλλα στο πίσω μέρος του πόμολου (θα βρείτε δυνατές κόλλες σε χρωματοπωλεία ή καταστήματα με είδη σπιτιού) και κολλήστε το πόμολο πάνω στη βίδα.

Βήμα 5ο Δέστε το σχοινί πάνω στα άγκιστρα δεξιά και αριστερά του καθρέφτη.

Βήμα 6ο Τοποθετήστε το μεσαίο μέρος του σχοινιού πάνω στο πόμολο.

Βήμα 7ο Επειδή το σχοινί μπορεί να χαλαρώσει με το πέρασμα των ημερών και όταν έρθει σε επαφή με την υγρασία του μπάνιου, γι’αυτό στερεώστε το στη θέση του με 2 ακόμα καρφάκια.

Βήμα 8ο Στερεώστε τις άκρες του σχοινιού μεταξύ τους με κέρινο καλώδιο.spirossoulis.com

Let's block ads! (Why?)

Φτιάξτε τον πιο Στιλάτο Καθρέφτη σε Λίγα Λεπτά periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ