2020-01-14 11:47:54
Φωτογραφία για Γάμος -κυριολεκτικά- στη σκιά της έκρηξης του ηφαιστείου (φωτ.)
Ο γαμπρός δεν τόλμησε να αναβάλει τη γαμήλια τελετή και βγήκε διπλά κερδισμένος

Το είχαν προγραμματίσει μήνες νωρίτερα και δεν χωρούσε αναβολή... Εξάλλου, ένας γάμος δεν αναβάλλεται, ακόμη και αν σε απόσταση αναπνοής, συμβαίνει μία έκρηξη ηφαιστείου! Ποιος γαμπρός θα πρότεινε αναβολή για ένα... ελάχιστο φυσικό φαινόμενο; Ο Chino δεν... τόλμησε να προτείνει την αναβολή του γάμου του στις Φιλιππίνες, πετυχαίοντας με αυτόν τον τρόπο, από τη μία να... αποφύγει τη... σούπερνόβα έκρηξη της Kat και από την άλλη, να παντρευτεί σε ένα απόκοσμα όμορφο σκηνικό, με φόντο τη μεγαλειώδη έκρηξη του ηφαιστείου Ταάλ.

Ο Chino και η Kat όχι απλώς δεν ακύρωσαν τον γάμο τους, όχι μόνο δεν φοβήθηκαν την έκρηξη του ηφαιστείου στις Φιλιππίνες, αλλά πέτυχαν να εντυπωσιάσουν με τις γαμήλιες φωτογραφίες τους έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε κάθε άκρη της Γης, ανεβάζοντας στα social media την εμπειρία τους.

Μία εμπειρία που, όσο και αν θέλουμε να αντικρίζουμε με θαυμασμό τις εικόνες, τόσο μεγάλο κίνδυνο εμπεριείχε, καθώς το φαινόμενο της έκρηξης του ηφαιστείου Ταάλ δεν είναι κάτι... συνηθισμένο, αλλά εντάσσεται στα γεγονότα που επηρεάζουν καθοριστικά ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο γάμος έγινε, όλα πήγαν καλά, η νύφη και ο γαμπρός φωτογραφήθηκαν σε ένα ανεπανάληπτο σκηνικό, το οποίο μοιράστηκαν με όλους μας. Θαυμάστε τους...
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ