2020-01-15 20:21:01
Φωτογραφία για Τομ Χανκς: Όλη η οικογένεια με ελληνικά διαβατήρια
Η οικογένεια του διάσημου ηθοποιού πήρε ελληνικό διαβατήριο για την σημαντική βοήθειά της προς τα θύματα της φονικής φωτιάς στο Μάτι Η ελληνική κυβέρνηση εκτός από τον Τομ Χανκς έδωσε την ελληνική ιθαγένεια και στα άλλα μέλη της οικογένειάς του, δηλαδή τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, που έχει ελληνικές ρίζες, και τα δύο τους παιδιά, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη σημαντική τους βοήθεια προς τα θύματα της φονικής φωτιάς στο Μάτι το καλοκαίρι του 2018, όπως αναφέρει το Associated Press.

Τον περασμένο μήνα, ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός πολιτογραφήθηκε Έλληνας από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλ, ανοίγοντας έτσι την πόρτα στον 63χρονο να πάρει την ιθαγένεια. Η τιμητική πολιτογράφηση, σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο, μπορεί να εφαρμοστεί σε ανθρώπους "που έχουν παράσχει ιδιαίτερα σημαντικές υπηρεσίες στη χώρα ή των οποίων η πολιτογράφηση εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον".

Να σημειωθεί ότι ο Χανκς τα τελευταία χρόνια διατηρεί σπίτι στην Αντίπαρο και κάθε καλοκαίρι περνάει μέρος των διακοπών του εκεί.
toeidesauto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ