2020-01-20 12:17:27
Φωτογραφία για Επιστήμονας αποκαλύπτει ότι οι ψυχικές δυνάμεις είναι πραγματικές και ότι γίνονταν κρυφές έρευνες πάνω σε αυτές

Επιστήμονας αποκαλύπτει ότι οι ψυχικές δυνάμεις είναι πραγματικές και ότι γίνονταν κρυφές έρευνες πάνω σε αυτές

Για πολλά χρόνια, διάφοροι θεωρητικοί και ερευνητές έχουν αποκαλύψει ότι διαφορετικές κυβερνήσεις είχαν προγράμματα για την ανάπτυξη ψυχικών ικανοτήτων. Όλα δείχνουν ότι είναι αλήθεια.



Όλοι, σε κάποιο σημείο της ζωής μας, είτε μετά από μια ταινία είτε από περιέργεια, έχουμε αναρωτηθεί, αν πραγματικά υπάρχουν ψυχικές ικανότητες και αν τις διαθέτουμε και εμείς οι ίδιοι κάπου κρυμμένες ή κοιμισμένες μέσα μας.

Όλα δείχνουν ότι “ναι”, και τα δύο ερωτήματα έχουν θετικές απαντήσεις, καθώς σύμφωνα με τον Δρ Dean Radin, είναι πιο αληθινά από όσο μπορούμε να φανταστούμε.

Για δεκαετίες, το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας χρηματοδότησε κρυφά διάφορες μελέτες που σχετίζονται με ψυχικά φαινόμενα στην προσπάθεια δημιουργίας στρατιωτών με τέτοιες ικανότητες.

Παρόλο που το πρόγραμμα ακυρώθηκε λίγο μετά τον Ψυχρό Πόλεμο, διάφοροι ιδιωτικοί οργανισμοί συνέχισαν την εργασία και ένας από τους επιστήμονες που επηρέασαν περισσότερο αυτή τη μελέτη είναι ο Dean Radin.

Ο Dean Radin κατέχει σημαντικά πτυχία σε κλάδους όπως η ηλεκτρολογία και η ψυχολογία, ενώ παράλληλα παρέχει υπηρεσίες σε σημαντικές εταιρείες και εργαστήρια.

Αλλά το επίκεντρο είναι η δική του προσωπική έρευνα, η οποία έχει δεκαετίες και επικεντρώνεται αποκλειστικά στις ψυχικές ικανότητες των ανθρώπων.

Για τον Radin, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ο άνθρωπος μπορεί να αναπτύξει τον εγκέφαλό του σε σημείο μέχρι και να επηρεάσει τη σωματική ύλη.

Αλλά αυτό μας οδηγεί στο να αναρωτιόμαστε. Εάν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις, γιατί δεν υπάρχουν περισσότεροι ειδικοί και επιστήμονες που μελετούν αυτό το φαινόμενο;

Δεν είναι τόσο απλό. Ο Ράντιν απαντά σε αυτήν την ερώτηση με ένα άλλο ερώτημα: “Πώς είναι δυνατόν οι επιστημονικές θεωρίες να συνεχίσουν χωρίς να είναι αρκετά ικανές να τις περιγράψουν με επιστημονικούς όρους;”

Η απάντηση είναι ενδεχομένως απλούστερη από ό,τι νομίζουμε, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει ακόμα σαφής εξήγηση για να εξηγήσουμε την συνείδηση, την ψυχή, το ίδιο το σύμπαν και η επιστήμη δεν έχει ακόμη κατορθώσει να αποδείξει ή να διαψεύσει.

Αλλά πηγαίνοντας απευθείας στο πεδίο των ανεξήγητων δυνατοτήτων που μπορεί να έχει ο άνθρωπος, μπορούμε να αναφέρουμε συγκεκριμένες περιπτώσεις που ο ίδιος ο Ράντιν μελετά, όπως περιπτώσεις τηλεπάθειας και άλλων «φαινομένων» που η επιστήμη δεν μπόρεσε να δώσει μια απάντηση.

Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε μια πολύ λεπτομερή συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος, όπου εξηγεί λεπτομερώς όλες τις εργασίες της έρευνάς του και τις μελέτες που έκανε η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Dean Radin: 2019 PA Presidential Address

[embedded content]

diadrastika.com



Let's block ads! (Why?)



ΠΗΓΗ

Επιστήμονας αποκαλύπτει ότι οι ψυχικές δυνάμεις είναι πραγματικές και ότι γίνονταν κρυφές έρευνες πάνω σε αυτές periergaa
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ