2020-01-20 14:15:20
Φωτογραφία για Προμήθεια 3 ευρώ σε κάθε συναλλαγή θα κρατάνε οι τράπεζες σε όσους ξοδεύουν πάνω από 2 λεπτά στα ΑΤΜ
Τέλος στη μάστιγα της αργοπορίας των πελατών των τραπεζών στα αυτόματα μηχανήματα αναλήψεων έρχεται να βάλει ένας νέος νόμος που αναμένεται να ψηφιστεί σύντομα από τη Βουλή.

Συγκεκριμένα, έπειτα από συνεννόηση του πρωθυπουργού με τους τραπεζίτες κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησής τους, πρόκειται να επιβληθεί ειδικό τέλος ύψους 3 ευρώ για κάθε συναλλαγή, όταν ο πελάτης ξεπερνάει τα δύο λεπτά μπροστά στην οθόνη του ΑΤΜ.

Μάλιστα, ανάλογα με την διάρκεια της καθυστέρησης, η προμήθεια αυτή θα προσαυξάνεται, με στόχο την καταπολέμηση φαινομένων πολιτών που ξόδευαν μέχρι και πέντε λεπτά για μια απλή ανάληψη. Το μέτρο αναμένεται να εφαρμοστεί από τα μέσα του Φλεβάρη, όταν και θα ολοκληρωθεί η τοποθέτηση ειδικών καμερών και χρονομέτρου στα μηχανήματα.

«Δεν συμφωνώ με τον νόμο. Δεν είναι απλή απόφαση το να βγάλεις ένα συγκεκριμένο ποσό, ενώ πολλές φορές τσεκάρω αρκετές φορές το μηδενικό μου υπόλοιπο, αφού μπορεί να έχει γίνει λάθος», σχολίασε στο «Κουλούρι» 57χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος με είδη ψιλικών.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες αντιδράσεις και εκτενές ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες.
via 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ