2020-01-20 17:31:47
Φωτογραφία για Η Apple αποτίει φόρο τιμής στον Martin Luther King Jr
Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι ο Tim Cook γεννήθηκε στην Alamaba, ένα αμερικανικό κράτος που ιστορικά βρίσκεται στο επίκεντρο του αμερικανικού "φυλετικού" προβλήματος ή πολύ πιο απλά ότι η τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου γιορτάζεται σαν η μέρα του Martin Luther King Jr όπου κάθε χρόνο για 5 χρόνια, η Apple αποτίει φόρο τιμής στον Martin Luther King Jr στην αμερικανική αρχική της σελίδα.  

Ο διάσημος μαχητής πολιτικών δικαιωμάτων γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1929 στην Ατλάντα και δολοφονήθηκε στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου στις 4 Απριλίου 1968 στο Μέμφις. Και όπως σε κάθε αφιέρωμα, η Apple δημοσιεύει ένα απόσπασμα από τον μεγάλο άνθρωπο: "Όλα όσα επηρεάζουν ένα άτομο άμεσα, μας επηρεάζουν όλους έμμεσα" . Θα θυμόμαστε επίσης ότι ο Martin Luther King Jr ήταν ήδη μέλος της λίστας των προσωπικοτήτων της διαφημιστικής καμπάνιας «Σκεφτείτε διαφορετικά» , με τον Steve Jobs να ακούγετε στη φωνή .

Τα τελευταία χρόνια, υπό την ηγεσία του Τίμ Κουκ, η Apple ενίσχυσε την επικοινωνία της γύρω από τις αξίες της συμμετοχής, μια «ηθική» θέση που έχει κερδίσει πολλές επικρίσεις ενόψει της τοποθέτησης της εταιρείας στην Κίνα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ