2020-01-20 23:30:23
Φωτογραφία για Ο Σκλαβενίτης αποκτά ηλεκτρονικό κατάστημα - Εξαγόρασε το Care Market
Στην εξαγορά της ηλεκτρονικής πλατφόρμας caremarket.gr από την εταιρεία YODA Α.Ε προχώρησε η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, με στόχο τη σταδιακή μετάβαση της στην ψηφιακή εποχή.

Η Σκλαβενίτης έκανε το πρώτο βήμα για την δημιουργία του δικού της ηλεκτρονικού σούπερ μάρκετ καθώς ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας την απόκτηση του Caremarket.gr που είχε εξαγοραστεί πρόσφατα από την Yoda, συμφερόντων του Γιάννη Χήτου.

Συνεχίζει ως caremarket

Η caremarket.gr θα συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα, ενώ οι χρήστες της θα αποκτήσουν σταδιακά πρόσβαση σε ένα διευρυμένο κωδικολόγιο προϊόντων, σε τιμές «τόσο φθηνά όσο πουθενά», απολαμβάνοντας την υψηλή ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση που συνοδεύουν το όνομα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Η πλήρης ενσωμάτωση της πλατφόρμας στην Επιχείρηση θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, όταν η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ εναρμονίσει τη λειτουργία της caremarket.gr με το μοντέλο εμπορικής λειτουργίας και φιλοσοφίας που εφαρμόζει σε κάθε σημείο επαφής με τους πελάτες της.


Σημειώνεται πως η εταιρεία θα απορροφήσει το σύνολο των 50 εργαζομένων της caremarket.gr και μακροπρόθεσμα σχεδιάζει να ενισχύσει τις υπηρεσίες logistics της πλατφόρμας, δημιουργώντας περαιτέρω σημεία διανομής των προϊόντων για τις ηλεκτρονικές αγορές.

Από την ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ο κ. Λάμπρος Παπακοσμάς δήλωσε σχετικά: «Θέτοντας σταθερά σε προτεραιότητα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, στόχος της Επιχείρησης είναι να ενισχύσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες, πάντα με βάση το μοντέλο εμπορικής λειτουργίας και φιλοσοφίας που ισχύουν από την πρώτη ημέρα ίδρυσής της. Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί το πρώτο βήμα της Επιχείρησης προς τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ώστε όλοι οι καταναλωτές να μπορούν να βρίσκουν και σε online περιβάλλον μία ευρεία ποικιλία προϊόντων σε τιμές «τόσο φθηνά όσο πουθενά» και την άριστη ποιότητα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

Καταγράφοντας σταθερά μία αναπτυξιακή πορεία σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας, ο Όμιλος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σήμερα αριθμεί 497 καταστήματα και 28.300 εργαζομένους.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ