2020-01-21 16:20:49
Φωτογραφία για 16 Φλεβάρη ξεκινά το «Your face sounds familiar»...
Από τις 16 Φεβρουαρίου οι κυριακάτικες νύχτες μας θα (ξανα)φωτίσουν με τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Θρύλοι και κορυφαίοι δημιουργοί θα ζωντανέψουν στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» μέσα από  τις πιο εντυπωσιακές μεταμφιέσεις.

Το «Your Face Sounds Familiar» επιστρέφει για  6η σεζόν στον ΑΝΤ1, με ανανεωμένη κριτική επιτροπή, καινούρια πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις! Οι δέκα συμμετέχοντες είναι έτοιμοι να αποδείξουν, και σε αυτόν τον κύκλο, πως στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» όλα είναι δυνατά.

Ο περσινός  5ος κύκλος ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό, που από την αρχή χάρισε στο show ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Πιο συγκεκριμένα, την περσινή σεζόν το «Your Face Sounds Familiar» παρακολούθησαν κατά μέσο όρο, έστω και για 1 λεπτό, 3.362.918  τηλεθεατές!

 Φέτος, η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», Μαρία Μπεκατώρου, η κριτική επιτροπή και δέκα ταλαντούχοι καλλιτέχνες ετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε να προσφέρουν κορυφαίες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου σε ένα υπερσύγχρονο πλατό με ένα… buzzer πιο απρόβλεπτο από ποτέ.


 Οι τέσσερις κριτές του φετινού κύκλου του «Your Face Sounds Familiar», Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και Μίρκα Παπακωνσταντίνου,  είναι όλοι πρόσωπα καταξιωμένα στην εγχώρια showbiz, με διαφορετικό background.

Οι δέκα καλλιτέχνες που θα μας συνεπάρουν με τις μεταμφιέσεις τους είναι, με αλφαβητική σειρά, οι : Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη,  Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη Λουκάκη,  Στέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος,   Τάνια Μπρεάζου,   Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης.

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Πρεμιέρα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στις 20:45, στον ΑΝΤ1!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ