2020-01-21 20:44:07
Φωτογραφία για Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών  και Μεταφορών  Κώστα Καραμανλή είχε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα και μεταξύ άλλων τέθηκε το θέμα της κάθετης σύνδεσης  του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, η ε.ο Αγρινίου – Καρπενησίου, η  συντήρηση των υπαρχουσών υποδομών του Δήμου και οι εξελίξεις στο ζήτημα της εκτροπής του Αχελώου.

 «Ενημέρωσα τον Υπουργό για την πορεία των μεγάλων έργων που είναι σε εξέλιξη στο Δήμο Αγρινίου. Τόσο των έργων  που έχουν ήδη υλοποιηθεί, όσο και αυτών που  βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού. Είμαστε τυχεροί γιατί ο κ. Καραμανλής, ως βουλευτής, είχε επισκεφθεί το Αγρίνιο πολλές φορές  και γνωρίζει όλα τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας. Έχει  ήδη κατανοήσει το δίκαιο αίτημα για την  κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, η οποία άλλωστε έχει ανακοινωθεί ως κυβερνητικό έργο.  Είναι ένα έργο που η Πολιτεία οφείλει να προχωρήσει αφήνοντας στο παρελθόν έναν παράλογο σχεδιασμό.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ