2012-06-19 11:00:07
Φωτογραφία για Σίγουρα δύο φορ!
Ο Σεμπαστιάν Λέτο χάνει τη σεζόν λόγω χειρουργείου και είναι δεδομένη στον Παναθηναϊκό η απόκτηση δύο επιθετικών. Θέλει ο Φερέιρα έναν αριστερό εξτρέμ, δύο αμυντικούς και έναν μέσο.

Ο Αργεντινός θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τις αρχές του 2013 και στο πράσινο ρόστερ στην γραμμή κρούσης έχουν απομείνει οι Χοσέ Τοτσέ, Αντώνης Πετρόπουλος αλλά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που έχει χρησιμοποιεί από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ως φορ περιοχής.

Ο Ρούντολφ Γκέργκελι θα πάρει τον δρόμο του γυρισμού για την Τζένοα και στον Παναθηναϊκό κάνουν σχέδια για απόκτηση δύο επιθετικών. Συγκεκριμένα, ένας σέντερ φορ περιοχής που θα είναι πιο γρήγορος και κινητικός από τον Τοτσέ και ένας με περιφερειακό ρόλο, όπως ήταν ο Λέτο.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός λογικά θα ενισχυθεί στη θέση του αριστερού εξτρέμ λόγω της πιθανής αποχώρησης του Κουίνσι, ενώ θα γίνει και μεταγραφή τουλάχιστον ενός μέσου μιας και ο Σιμάο κούνησε μαντίλι.

Ακόμα, το τριφύλλι θα χρειαστεί δύο αμυντικούς με τους Καντέ, Σαριέγκι να φεύγουν και τον Μπουμσόνγκ να μην είναι σίγουρος, όπως και ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ