2020-01-22 14:40:29
Φωτογραφία για Φοβούνται οι δημοσιογράφοι του Mega τις εξαφανίσεις...
Σε κάτι λιγότερο από δυο εβδομάδες σύμφωνα με την τελευταία διαρροή από τη Συγγρού το νέο MEGA θα είναι στον αέρα, μέχρι τότε θα συνεχίζονται οι ανατροπές, οι αλλαγές και οι εξαφανίσεις, εκπομπών και δημοσιογράφων! Και όπως ολα δείχνουν αυτο θα συμβαίνει μέχρι την τελευταία στιγμή! Δεν θα αλλάξει κάτι, διότι αυτός ειναι ο μόνος σύντομος δρόμος για να βγει το project στον αέρα!

Εκπομπές δηλαδή θα προγραμματίζονται και μετά θα ξεπρογραμματίζονται!

Συμφωνίες με δημοσιογράφους θα συνάπτονται και μετά θα ακυρώνονται! Και επειδή ως γνωστόν η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και αυτά ακόμη που έχουν διαρρεύσει ότι θα είναι στο τελικό πρόγραμμα του νέου MEGA που κάνει πρεμιέρα – εκτός απροόπτου, στις 3 Φεβρουαρίου ελπίζουν ότι δεν θα αλλάξει κάτι μέχρι την τελευταία στιγμή!

Για αυτό κάπου εδώ οφείλει κανείς να παραδεχθεί ότι μόνο ο Σταμάτης Μαλέλης μπορεί να αντεπεξέλθει σε μια τοσο χαοτική και ιδιόμορφη κατάσταση, όπως ειναι το στοίχημα της λειτουργίας του νέου MEGA! Και ειδικά με ενα αφεντικό όπως ο Μαρινάκης που θελει να εχει λόγο και στις λεπτομέρειες (του project)! Λίγα λοιπόν στελέχη της τηλεόρασης θα μπορούσαν να το κερδίσουν.

Και ακόμη λιγότερα να του δώσουν πνοή και προοπτική. Διότι το στοίχημα δεν θα κριθεί στην πρεμιέρα, αλλά στη διάρκεια!

enimerosi24.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ