2020-01-22 18:00:22
Φωτογραφία για Νέο νοσοκομειακό ασφαλιστικό πρόγραμμα από Eurobank, Eurolife
Το νέο νοσοκομειακό πρόγραμμα «Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους» διαθέτει η Eurobank σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Eurolife ERB. Το πρόγραμμα προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας και πρόσβαση σε κορυφαία νοσοκομεία, εντός και εκτός Ελλάδας, με ευνοϊκή τιμολογιακή πολιτική.

Το «Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους» εντάσσεται στο πλαίσιο των τραπεζοασφαλιστικών λύσεων της Eurobank, που προσφέρει, ως ασφαλιστικός πράκτορας, στους πελάτες της και διατίθεται μέσα από τα καταστήματά της. Είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Eurolife ERB και του Hellenic Healthcare Group (HHG), που είναι ο μεγαλύτερος όμιλος υγείας στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε σε πελάτες Personal Banking της Eurobank σε ειδική εκδήλωση στην οποία παρευρέθησαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eurolife ERB Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου και ο γενικός διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής Eurobank Ιάκωβος Γιαννακλής.


Οι ασφαλισμένοι στο πρόγραμμα απολαμβάνουν μεγάλο εύρος καλύψεων και παροχών και, μεταξύ άλλων, εξασφαλίζουν:

• Πρόσβαση στις κλινικές «Υγεία», Metropolitan Hospital, «Μητέρα», Metropolitan General και Μαιευτήριo «Λητώ» στον νομό Αττικής, καθώς και σε μεγάλο δίκτυο συμβεβλημένων κλινικών στην υπόλοιπη Ελλάδα και συγκεκριμένα σε ιδιωτικά νοσοκομεία 9 μεγάλων αστικών κέντρων (Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλος, Χανιά, Κόρινθος, Κοζάνη, Ρόδος και Χίος). Επιπλέον, προβλέπει ελεύθερη χρήση σε δημόσια νοσοκομεία της χώρας, καθώς και σε συμβεβλημένα, μη συμβεβλημένα και δημόσια νοσοκομεία στο εξωτερικό.

• Κάλυψη νοσηλείας μέχρι του ποσού των 700.000 ευρώ ανά περιστατικό, ανά ασφαλισμένο και ανά ασφαλιστική περίοδο.

• Δυνατότητα, κατά περίπτωση, σημαντικής μείωσης ή μηδενισμού του ποσού συμμετοχής του πελάτη, που ανέρχεται σε 1.500 ευρώ ανά περιστατικό.

• Δυνατότητα συμμετοχής με όριο ηλικίας από 3 μηνών μέχρι 63 ετών.

Το πρόγραμμα ανήκει στη νέα γενιά ασφαλιστικών προγραμμάτων, που συνδυάζουν την προσιτή τιμολόγηση ενός νοσοκομειακού προγράμματος περιορισμένου δικτύου με τα πλεονεκτήματα των, κατά κανόνα ακριβότερων, προγραμμάτων ανοικτού δικτύου, όπως π.χ. την πρόσβαση σε περισσότερες συμβεβλημένες κλινικές. Ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια στην κοινωνική ασφάλιση στην Ελλάδα, συνεκτιμώντας τη μείωση των εισοδημάτων των ελληνικών νοικοκυριών, την αναμενόμενη αύξηση των δαπανών υγείας εξαιτίας της γήρανσης του πληθυσμού, και την επίδραση των τεχνολογικών εξελίξεων στις δαπάνες πρόληψης και περίθαλψης.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ