2020-01-22 18:30:24
Φωτογραφία για Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ένοπλης ληστείας στη Ρόδο
Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση ένοπλης ληστείας που διαπράχθηκε χθες σε κατάστημα «mini market» στην πόλη της Ρόδου.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ηλικίας 36, 32 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης ληστείας κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας των όπλων και ψευδή καταγγελία.

Οι κατηγορούμενοι χθες πρώτες πρωινές ώρες, έχοντας προσχεδιάσει από κοινού τις ενέργειες και τους ρόλους τους, προσέγγισαν με δίκυκλες μοτοσικλέτες «mini market» στη πόλη της Ρόδου, στο οποίο εισήλθε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ο 36χρονος και κρατώντας όπλο υποχρέωσε την υπάλληλο του καταστήματος να του παραδώσει τα χρήματα απ’ το ταμείο.

Παράλληλα, ο 29χρονος επιτηρούσε ως τσιλιαδόρος την περιοχή, ενώ ο 32χρονος ανέλαβε τη διαφυγή – μεταφορά του 36χρονου μετά τη διάπραξη της ληστείας.


Αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση κατάφεραν έπειτα από επισταμένη συνδυαστική αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες, οι όποιοι εξεταζόμενοι υπέδειξαν τα σημεία απόκρυψης των πειστηρίων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα αεροβόλο πιστόλι

Δυο δίκυκλες μοτοσικλέτες

Κουκούλα «full face» και γάντια

Μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος.
ερτ
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ