2020-01-22 19:20:28
Φωτογραφία για ΠΑΝ.ΣΥ: Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και σε όλους.
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ  ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ  ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ  

19/01/2020 ΒΡΑΔΥΑ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ  ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ  ΑΞΙΩΝ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

      Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, στην Αθήνα και ώρα 5:30μ.μ. - 9:00μ.μ., η Αιτωλοακαρνανική γιορτή – κοπή βασιλόπιτας της ΠΑΝ.ΣΥ., στην αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑ» του ξενοδοχείου DIVANI CARAVEL. Η προσέλευση των φίλων Αιτ/νων ήταν πραγμα-τικά εντυπωσιακή, για άλλη μια χρονιά, κάτι που έχει σταματήσει πλέον να μας εκπλήσσει ως διοργανωτές, καθώς τα τελευταία 8 χρόνια υπάρχει μια δυναμική και αυξανόμενη πορεία της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Η μεγαλύτερη αίθουσα του ξενοδοχείου γέμισε ασφυκτικά από Αιτωλοακαρνάνες και φίλους που τίμησαν την εκδήλωσή μας και τους ευχαριστούμε. Η ΠΑΝ.ΣΥ ενώνει όλους τους Αιτωλοακαρνάνες, είναι μια μεγάλη οικογένεια και η ελπιδοφόρα δύναμη των ετεροδημοτών, λειτουργεί προς όφελος του κοινού καλού για το Νομό μας.


   Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην επέτειο για τα 100 χρόνια από τη γενοκτονία των ΕΛΛΗΝΩΝ του ΠΟΝΤΟΥ και στις αξέχαστες Πατρίδες.

   Η κεντρική παρουσίαση έγινε από τη Γ. Γραμματέα του Κ.Σ. της ΠΑΝ.ΣΥ. κ Λίτσα Μπαμπάτσικου και το πρόγραμμα κύλισε ομαλά, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε καθορίσει το Κ.Σ., ενώ κατά τη διάρκεια της προσέλευσης και της τακτοποίησης των προσκεκλημένων, πα-ρουσιάζονταν στις δυο οθόνες της αιθούσης, εικόνες από τα 30 χρόνια δράσης της ΠΑΝ.ΣΥ., καθώς και φωτογραφίες όλων σχεδόν των χωριών της Αιτ/νίας και των υπέροχων φυσικών τοπίων του νομού μας.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ