2020-01-23 22:37:55
Φωτογραφία για Η Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας συμμετείχε στην Διαμαρτυρία στον Περιφεριακό Διευθυντή Εκπαίδευσης στην Πάτρα.
Της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας που συμμετείχε στην Διαμαρτυρία στον Περιφεριακό Διευθυντή Εκπαίδευσης στην Πάτρα, για τον άδικό χαμό των συναδέλφων του Γ/σίου Λεχαινών Ηλείας.

 Στην συνεδρίαση 22-1-2020 παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι των ΕΛΜΕ Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας οι οποίοι έθεσαν σειρά θεσμικών αιτημάτων και μεταξύ άλλων εστίασαν στο ζήτημα των καθημερινών τους μετακινήσεων.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του υιοθέτησε κατ αρχήν το πλαίσιο των προτάσεων και αιτημάτων που τέθηκαν από τους εκπαιδευτικούς.

«Θα είμαστε δίπλα στα δίκαια αιτήματα των εκπαιδευτικών που διαχρονικά ανέχονται και υπομένουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο στηρίζει τα θεσμικά τους αιτήματα και προς αυτήν την κατεύθυνση συντάσσεται για την αναζήτηση λύσεων» τόνισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης.

Δυναμική, στοχευμένη και περιεκτική ήταν η κινητοποίηση των πέντε ΕΛΜΕ Δυτικής Ελλάδος (Α΄ Αχαίας, Β΄ Αχαίας, Ηλείας, Α΄ Αιτωλοακαρνανίας, Β΄ Αιτωλοακαρνανίας). Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ, όπως και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου των Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας.


Με κεντρικό σύνθημα στο πανό των εκπαιδευτικών σωματείων «ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ - ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΡΑ», διαδήλωσαν καθηγητές και δάσκαλοι μπροστά από την Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, στις 17.01.2020. Προχωρήσαμε μάλιστα σε συμβολικό αποκλεισμό της οδού και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των εκλιπόντων αδικοχαμένων συναδέλφων.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ