2020-01-25 09:01:00
Φωτογραφία για ΣΚΑΪ αναβολή!
Αλλαγή στα σχέδιά τους φαίνεται πως κάνουν για ακόμη μία φορά στο κανάλι του Φαλήρου. Αυτή τη φορά μάλιστα για ένα πολύ υποσχόμενο πρόγραμμα που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές σε όποια χώρα έχει πραγματοποιηθεί. Ο λόγος για το «Masked Singer», που το απέκτησε ο ΣΚΑΪ με σκοπό να το βγάλει τη φετινή σεζόν και μάλιστα βρισκόταν σε συζητήσεις για να αναλάβει την παρουσίαση ο Σάκης Ρουβάς.

Το concept του απαιτεί μεταμφιεσμένους celebrities τόσο καλά που να μην τους γνωρίζει κανείς όταν εμφανίζονται στη σκηνή, και τραγουδούν μέχρι να ψηφιστούν να αποχωρήσουν και να βγάλουν τις μάσκες.

Το υψηλό ,λοιπόν, κόστος παραγωγής για να μην είναι… αποκριάτικες μεταμφιέσεις αλλά και τα shows που θα βγουν στα άλλα κανάλια φαίνεται ότι είναι οι βασικές αιτίες για να το μεταφέρουν για την επόμενη σεζόν αφού ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να βγάλει το Big Brother, και έτσι το ταμείο… θέλει μάζεμα! Βέβαια, κάποιοι στον σταθμό το έχουν ακόμα πάνω στο τραπέζι ώστε αν ο «Μεγάλος Αδερφός» δεν… πάει όπως ελπίζουν τότε να… φορέσουν μάσκες σε celebrities. Αλλά δικαιολογημένα εκτιμάται πως θα το αφήσουν για next year, ενώ είναι αλήθεια πως για το συγκεκριμένο talent show υπάρχουν κι άλλοι εγχώριοι «μνηστήρες»!

Νewsit - Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ