2020-01-26 18:28:34
Φωτογραφία για Το iOS 13 έχει μείωση κατά 68% στην παρακολούθηση τοποθεσίας παρασκηνίου
Οι πρόσφατες αλλαγές που εισήγαγε η Apple στο iOS 13 παρουσίασαν σημαντική μείωση της επισκεψιμότητας της τοποθεσίας από το παρελθόν σε διαφημιστικές εταιρείες. Σύμφωνα με μια έκθεση, που δημοσιεύθηκε από την FastCompany , σημειώθηκε τεράστια μείωση κατά 68% στα δεδομένα θέσης φόντου.  

Η μείωση οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο το iOS 13 διαχειρίζεται τα δεδομένα θέσης και παρέχει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο των εφαρμογών που μπορούν να εντοπίσουν την τοποθεσία τους ενώ εκτελούνται στο παρασκήνιο. Για παράδειγμα, το iOS 13 τώρα ενημερώνει περιοδικά τον χρήστη ότι μια εφαρμογή παρακολουθεί την τοποθεσία του και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία. Το iOS 13 δίνει επίσης τη δυνατότητα στον χρήστη να επιτρέπει σε μια εφαρμογή πρόσβαση μόνο στα δεδομένα της τοποθεσίας μία φορά, αντί να δίνει στην εφαρμογή συνεχή πρόσβαση. Με αυτόν τον τρόπο, η εφαρμογή μπορεί μόνο να παρακολουθεί τη θέση του χρήστη ενώ χρησιμοποιείται ενεργά και όχι όταν εκτελείται στο παρασκήνιο.


Η παρακολούθηση τοποθεσίας στο παρασκήνιο δεν είναι ο μόνος τύπος εντοπισμού τοποθεσίας που έχει μειωθεί τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με την κοινότητα των γεωγραφικών δεδομένων για την τοποθεσία των νέων στοιχείων, η οποία συμβαίνει όταν η εφαρμογή χρησιμοποιείται ενεργά στην οθόνη, έχει μειωθεί επίσης κατά 24%. Αυτό θα μπορούσε να πιστωθεί στο iOS επιτρέποντας στους χρήστες να επιτρέπουν μόνο την παρακολούθηση τοποθεσίας μία φορά καθώς και την ευαισθητοποίηση των χρηστών που καταλαβαίνουν τώρα πώς μπορούν να μοιραστούν τα δεδομένα θέσης τους με τους διαφημιζόμενους για τα εμπορικά κέρδη τους.

Ένας άλλος παράγοντας που θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή των εμπόρων είναι η αυξανόμενη χρήση των υπηρεσιών VPN από τους χρήστες, καθώς οι χρήστες μπορούν να κρύψουν εντελώς την τοποθεσία τους και άλλα αναγνωρίσιμα δεδομένα, ενώ προσποιούνται ότι βρίσκονται σε τελείως μια διαφορετική κατάσταση ή χώρα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αντε βρε...καζάν-καζάν.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αντε βρε...καζάν-καζάν.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ