2020-01-29 18:41:46
Φωτογραφία για DxOMark: Το iPhone 11 Pro Max δεν είναι ο βασιλιάς των selfies
Το DxOMark έχει δοκιμάσει την απόδοση των φωτογραφιών του μπροστινού αισθητήρα του iPhone 11 Pro Max και είναι ξεκάθαρο ότι το τελευταίο iPhone δεν είναι ένα δυνατό χαρτί σε αυτό το σημείο, ακόμα κι αν η συνολική του βαθμολογία των 91 είναι φυσικά πολύ ικανοποιητική από μόνη της.  

Ο αισθητήρας των 12 megapixel (ευρεία γωνία 23 mm, διάφραγμα f / 2.2) δεν κάνει θαύματα. Το DxOMark σημειώνει το θόρυβο των εικόνων που λαμβάνονται και μια αξιολόγηση της απόστασης κατά τη διάρκεια της αυτόματης εστίασης που δεν είναι πραγματικά η βέλτιστη. Τα μεγαλύτερα σφάλματα είναι αναμφισβήτητα κατά τη διάρκεια λτων ήψεων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και τα αποτελέσματα του Bokeh είναι λίγο πολύ βάναυσα, με μια θαμπάδα που δεν αφήνει πραγματικά περιθώρια για διόρθωση.

Τα ισχυρά σημεία είναι η απόδοση των χρωμάτων και των δερμάτων, η HDR, η ευρεία δυναμική εμβέλεια και η εξαιρετική έκθεση σε συνθήκες φυσικού φωτισμού. Το τμήμα βίντεο λαμβάνει συνολικά τον ίδιο έπαινο / ελάττωμα, αλλά συγκεντρώνει 3 βαθμούς λιγότερους (93 στη φωτογραφία, 90 σε βίντεο). Στο τέλος, το iPhone 11 Pro Max κατατάσσεται στην 10η θέση για το τμήμα των Selfie (πολύ πίσω από τα τελευταία μοντέλα της Huawei και της Xiaomi), ενώ ήταν στην πρώτη θέση την τελευταία πενταετία.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ