2020-02-03 09:27:40
Φωτογραφία για Ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Α. Γεωργιάδη για τις δηλώσεις περί πρώτης κατοικίας
Έντονες αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ,  αλλά και από το Κίνημα Αλλαγής προκάλεσαν οι δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδης στο πλαίσιο χαιρετισμού που απηύθυνε σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου. Ο Υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας σε καμία προηγμένη οικονομία, ούτε πρέπει να υπάρχει, διότι είναι επιζήμια για την οικονομία».

Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς απέρριψε την ευθύνη των δηλώσεων του κ. Γεωργιάδη στον Πρωθυπουργό, σημειώνοντας ότι πρόκειται για άποψη «αποκρουστική, απάνθρωπη και εσφαλμένη».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρει ακέραιη την ευθύνη για τις αθλιότητες Γεωργιάδη εις βάρος όσων αδυνατούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους», αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ. «Η άποψη πως ''η προστασία της Α΄ κατοικίας ζημιώνει την οικονομία'' είναι αποκρουστική, απάνθρωπη και εσφαλμένη», τονίζει ο κ. Νίκος Παππάς.

«Αρκετά με την απάτη της Ν.Δ. Οι πολίτες δεν θα ανεχθούν τον κυνισμό ή να τους κουνούν το δάκτυλο όσοι τους έφεραν στην καταστροφή», τονίζει στη δήλωσή του.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ