2020-02-03 21:24:03
Φωτογραφία για ΡΑΦΗΝΑ, ΠΙΚΕΡΜΙ: ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ «Π.ΣΚΟΥΦΟΣ»
Β. Μπουρνούς: «Παραδίδουμε ένα όμορφο γήπεδο όπως υποσχεθήκαμε. Η ασφάλεια των αθλουμένων αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά μας».

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, το γήπεδο «Π. Σκούφος» παραδίδεται ασφαλές, με το σύγχρονο τάπητα σύμφωνο με τις ισχύουσες προδιαγραφές , στους φυσικούς του χρήστες. Στα παιδιά των Ακαδημιών της πόλης μας, αλλά και στους συλλόγους της , για χρήση και επίσημους αγώνες.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, από την πρώτη στιγμή, θέτοντας σε ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια των αθλητών ακαδημιών και των ομάδων , και αφού διαπίστωσε κακοτεχνίες στην εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου από την ανάδοχο, αρνήθηκε να προχωρήσει σε οριστική παραλαβή του, απαιτώντας την ολική ανακατασκευή του με τους όρους και τις προϋποθέσεις της σύμβασης, αλλά και των απαιτουμένων προδιαγραφών.

Η μοναδική και απόλυτη προτεραιότητα του Δήμου ήταν και πάντα θα είναι η ασφάλεια των αθλούμενων παιδιών της πόλης μας. Δεν υπήρξε και δεν θα υπάρχει ποτέ συζήτηση γι’ αυτό.


Υπήρξαν αστοχίες στις χρονικές προβλέψεις παράδοσης του έργου από την ανάδοχο εταιρεία . Και οι καιρικές συνθήκες αρκετές φορές «πήγαν» δυστυχώς τις εργασίες πιο πίσω χρονικά.

Οφείλουμε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στις διοικήσεις των ομάδων, τις ακαδημίες, τους αθλητές αλλά και τους γονείς, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση και χωρίς συζήτηση , έθεσαν και οι ίδιοι ως μόνη και απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών και αθλητών τους και την ολοκλήρωση του έργου σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές , παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν και τις πιέσεις που ευλόγως ασκούσαν. Ποτέ δεν έβαλαν σε δεύτερη μοίρα την ασφάλεια των αθλουμένων. Αντιθέτως ήταν το μόνο τους ζητούμενο και ήταν πάντα αρωγοί στις συγκρούσεις και τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής.

«Παραδίδουμε ένα όμορφο γήπεδο όπως υποσχεθήκαμε. Από Τετάρτη 5/2 θα είναι διαθέσιμο στις ομάδες για προπονήσεις και αγώνες.

Αρνηθήκαμε να παραλάβουμε το γήπεδο με κακοτεχνίες και εξασφαλίσαμε την ποιότητα του τάπητα του γηπέδου και την ασφάλεια των αθλητών.

Χωρίς εκπτώσεις προχωράμε μπροστά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς , αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του έργου.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου

Ευάγγελος Μπουρνούς
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ