2020-02-04 18:04:36
Φωτογραφία για ΕΟΦ: Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ
Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) προχωρά σε προσλήψεις προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για ανάγκες φύλαξης των κτιρίων που στεγάζονται οι υπηρεσίες του ΕΟΦ.

Ανεξαρτήτως κατηγορίας (ΔΕ ή ΥΕ), οι υποψήφιοι, για να γίνουν δεκτοί στη διαδικασία επιλογής, πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά από την οικεία ανακοίνωση.

Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

Προκειμένου για προσλήψεις σε υπηρεσίες και νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου του Δημόσιου Τομέα, δεκτοί στη διαδικασία επιλογής γίνονται οι υποψήφιοι που είναι: α) Έλληνες πολίτες, β) πολίτες των άλλων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπό τους περιορισμούς του άρθρου 1 παρ. 1 του N.2431/1996 και γ) Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαποί που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο και ομογενείς εξ Αιγύπτου χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων, κατά το γένος και τη συνείδηση, αποδεικνύεται με άλλους τρόπους (ν.δ.3832/1958, ως ισχύει).


Για την πρόσληψη προσωπικού σε επιχειρήσεις ή εταιρίες ή οργανισμούς και λοιπά νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου του Δημοσίου (που υπόκεινται στον έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π.), η ελληνική ιθαγένεια δεν απαιτείται ως προσόν επιλογής υπό τους περιορισμούς του άρθρου 1 παρ. 1 του ν.2431/1996 ή/και του Οργανισμού ή Κανονισμού του εκάστοτε φορέα.

Για τους υποψηφίους χωρίς ελληνική ιθαγένεια απαιτείται η γνώση της ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της οικείας ειδικότητας, η οποία αποδεικνύεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» του παρόντος Παραρτήματος. Δεν απαιτείται η απόδειξη γνώσης της ελληνικής γλώσσας για Βορειοηπειρώτες, Κύπριους Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαπούς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο και ομογενείς εξ Αιγύπτου.

Τα δικαιολογητικά – πιστοποιητικά τα οποία, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, πρέπει να υποβάλει ο υποψήφιος μαζί με το έντυπο αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ Α.Σ.Ε.Π. ΣΟΧ.6 προκειμένου να αποδείξει τα προσόντα που επικαλείται. Ειδικότερα, με την αίτησή του πρέπει να υποβάλει:

Ευκρινή φωτοαντίγραφα:

Των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλων δημόσιων εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας, όπως σχετική προσωρινή βεβαίωση αστυνομικής αρχής ή τις κρίσιμες σελίδες του διαβατηρίου (δηλ. αυτές στις οποίες αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή τις δύο όψεις της άδειας οδήγησης ή τις κρίσιμες σελίδες του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Εάν από τα έγγραφα αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης, πρέπει να προσκομισθεί και το πιστοποιητικό γέννησης.

Εάν από την αίτηση συμμετοχής ή τα λοιπά δικαιολογητικά, που έχει υποβάλει ο υποψήφιος, προκύπτουν ο αριθμός της ταυτότητάς του και η χρονολογία γέννησής του, η έλλειψη υποβολής της αστυνομικής ταυτότητας και μόνο, δεν συνιστά λόγο αποκλεισμού από τη διαγωνιστική διαδικασία (αριθ. 1042/2003 απόφαση του ΣτΕ).

Για τον υποψήφιο χωρίς ελληνική ιθαγένεια, ο οποίος πρέπει να αποδείξει ότι γνωρίζει την ελληνική γλώσσα σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της επιδιωκόμενης ειδικότητας, Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (ν.2413/1996 άρθρο 10 παρ. 1) που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας: α) Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80 Αθήνα, τηλ. 210−3443384 και β) Καραμαούνα 1, Πλ. Σκρά, Τ.Κ. 55132 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310− 459101-5, των κατωτέρω επιπέδων: Α ΕΠΙΠΕΔΟ ή Α2 ΕΠΙΠΕΔΟ: Για την Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.). Β ΕΠΙΠΕΔΟ ή Β1 ΕΠΙΠΕΔΟ: Για την Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) μη Διοικητικού Προσωπικού ή και Εργατοτεχνικού Προσωπικού. Γ ΕΠΙΠΕΔΟ ή Β2 ΕΠΙΠΕΔΟ: Για τις Κατηγορίες Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) μη Διοικητικού Προσωπικού και για την Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) Διοικητικού Προσωπικού. Δ ΕΠΙΠΕΔΟ ή Γ1 ΕΠΙΠΕΔΟ: Για τις Κατηγορίες Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) Διοικητικού Προσωπικού.

Το ανωτέρω Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας δεν χρειάζεται να προσκομίζουν οι ομογενείς και αλλογενείς, οι οποίοι παρακολουθούν ή έχουν παρακολουθήσει προγράμματα ή μαθήματα της ελληνικής γλώσσας εντός του οργανωμένου ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Επίσης, αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54006, τηλ. 2310/997571−72−76), το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου ή από άλλη σχολή ή σχολείο Ελληνικής Γλώσσας. Επιπροσθέτως, υποβάλλει όσα από τα ακόλουθα δικαιολογητικά επικαλείται με την αίτησή του, σε ευκρινή φωτοαντίγραφα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο τέλος του παρόντος κεφαλαίου: 3. Τίτλο σπουδών (για υποψήφιο που συμμετέχει στην κατηγορία ΔΕ), στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός, η ημερομηνία και το έτος κτήσης του.

Ο υποψήφιος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ) προσκομίζει ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου του, μόνο στην περίπτωση που προβλέπεται τίτλος σπουδών Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης από την ανακοίνωση [βλ. Τίτλος σπουδών και λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα] ως απαιτούμενο προσόν για την επιδιωκόμενη ειδικότητα ΥΕ.

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων: 04/ 02/ 2020 έως και 13/02/2020.

Ώρες υποβολής αιτήσεων: 08:00 -14:00 (τις εργάσιμες ημέρες)

Δείτε περισσότερα στον ΕΟΦ.
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέο βίντεο - ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέο βίντεο - ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ