2020-02-04 23:30:30
Φωτογραφία για Κοροναϊός: Είπε ψέμματα πως είχε μολυνθεί με το ιό και γύρισε το αεροπλάνο πίσω
Ένας Καναδός είπε πως τον μόλυνε ο κοροναϊός και ανάγκασε ένα αεροπλάνο να γυρίσει πίσω στο αεροδρόμιο, όπου και τον συνέλαβαν.

Ο κοροναϊός δεν προσφέρεται για πλάκα και αυτό μάλλον δεν το κατάλαβε ένας 29χρονος Καναδός, ο οποίος κατά την διάρκεια μιας πτήσης από το Τορόντο στην Τζαμάικα, είπε ψέματα σε συνεπιβάτες του ότι είχε μολυνθεί με τον νέο κοροναϊό, αναγκάζοντας το αεροπλάνο να επιστρέψει στο καναδικό αεροδρόμιο, όπου και συνελήφθη, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της WestJet Airlines από το Τορόντο προς την Μοντέγκο Μπέυ. «Ένας άνδρας προκάλεσε αναταραχή στην πτήση, λέγοντας ότι είχε βρεθεί στην Κίνα και ότι είχε προσβληθεί από κοροναϊό», είπε η Σάρα Πάτεν, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πόλη Πιλ, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Πήρσον του Τορόντο.

Αφού προσγειώθηκε το αεροσκάφος, ο 29χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις από ιατρικό προσωπικό το οποίο κατέληψε πως δεν το έχει μολύνει ο κινεζικός κοροναϊός και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διατάραξη της τάξης, ενώ η δίκη του έχει οριστεί στις 9 Μαρτίου.


Η Τζούλι Άννι Μπρόντερικ, επιβάτης της πτήσης, ανέφερε ότι είδε τον 29χρονο να τραβάει μια σέλφι και να ανακοινώνει ότι είναι φορέας του κοροναϊού. «Οι αεροσυνοδοί του έδωσαν μια μάσκα και γάντια και του είπαν ότι πρέπει να μεταφερθεί στο πίσω μέρος του αεροπλάνου», είπε η Μπρόντερικ στο καναδικό ειδησεογραφικό δίκτυο Corp.

Μάλιστα ο πιλότος ανακοίνωσε στους επιβάτες που πιστεύει πως το περιστατικό αυτό είναι φάρσα, αλλά είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στο Τορόντο, πρόσθεσε η μάρτυρας.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ