2020-02-05 08:51:09
Φωτογραφία για ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως φαίνεται οι Τούρκοι τα έχουν βρει πραγματικά σκούρα στην Συρία καθώς το αίμα ρέει στον τουρκικό στρατό και αυτό τους κάνει να στραφούν εναντίον όλων για την όλη κατάσταση και ειδικά εναντίον ΗΠΑ και Ρωσίας.

Το πως έχει διαμορφωθεί το κλίμα στην Τουρκία με τα τελευταία γεγονότα στον ισλαμικό θύλακα του İldib, όπου τα τουρκικά φυλάκια δέχονται συνεχώς επιθέσεις από τον συριακό στρατό με την στήριξη της Ρωσίας, το δείχνει ένα πολύ χαρακτηριστικά και σημαντικό άρθρο της τουρκικής εφημερίδας Hürriıyet, που καταγγέλλει, όπως αναφέρει, την υποκρισία των ΗΠΑ Ρωσίας που κάνουν τα στραβά μάτια στις επιθέσεις που δέχονται απ τον Άσαντ και από τους Κούρδους .

Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι, όπως τονίζεται και σε πολλά τουρκικά ΜΜΕ, ότι πίσω από την όλη κατάσταση που ουσιαστικά ωφελεί το κουρδικό ΡΚΚ, βρίσκεται παρασκηνιακή συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας σε βάρος της Τουρκίας.

Ειδικά για τις ΗΠΑ καταγγέλλουν για υποκριτή, όπως χαρακτηρίζουν ανακοίνωση, στήριξης στις τουρκικές επιχειρήσεις στην Συρία.

Από εδώ και πέρα τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου εύκολα για την Άγκυρα και είναι ενδεικτικό πως κάποιοι Τούρκοι της αντιπολίτευσης τώρα λένε χαρακτηριστικά : τα θέλαμε και τα πάθαμε που μπλεχτήκαμε εκεί ενώ ξέραμε τι γίνεται.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ